Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο...»

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο...»
News 30.11.2021 11:20
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε δηλώσεις ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το θέμα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο που έχει πάρει μεγάλες προεκτάσεις από τις εκπομπές.

«Με έχουν χτυπήσει στο στρατό, όταν είχα κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το 2009. Όταν γύρισα πίσω στο στρατόπεδο, επειδή μου έδωσαν μια τιμητική άδεια, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου που διακρίθηκα σε κάτι και έλειψα κι έκαναν αυτοί δουλειές στη θέση μου. Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο. Είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και μια απόπειρα που είχε γίνει αργότερα, που κάποιος προσπάθησε να μου επιβληθεί με τη βία, αλλά κατάφερα και βρήκα τη δύναμη, του έδωσα μια σπρωξιά και το κατήγγειλα. Αυτός ήταν κι ένας λόγος που έγινα παραγωγός γιατί δεν είχα τη διάθεση να υποκύψω σε ανώμαλες ή βίαιες ορέξεις θεατρανθρώπων, παραγωγών, διευθυντών δισκογραφικής εταιρείας. Αυτό μου συνέβη και στο χώρο του θεάτρου και στο χώρο της μουσικής».

Η δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το θέμα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, είπε: «Με τον Ορφέα έχουμε μιλήσει. Ήταν σίγουρα λάθος η αρχική μου τοποθέτηση που αναφέρθηκε ονομαστικά κι έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό που τα φούσκωσε ήταν ότι πήραν θέση διάφοροι άνθρωποι που δεν έπρεπε γιατί δεν γνώριζαν. Μια συγκεκριμένη εκπομπή το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα, άρχισε κι έβγαζε τον καθένα, άλλα λέγανε, άλλα γράφανε από κάτω στους τίτλους».

«Θα αρχίσω να θυμώνω με τον κύριο Μαυρικίου και δεν τον συμφέρει»

Η Κατερίνα Κόρου την Τρίτη (23/11) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τον Ορφέα Παπαδόπουλο για το θέμα του εμβολίου (δείτε εδώ τις αρχικές δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις της αυτές έκαναν τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να αντιδράσει και έτσι της ζήτησε να κάνει μία ανάρτηση με την οποία να αναφέρει πως παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της από το Super Κατερίνα. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (25/11), η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της και ξεκαθάρισε πως η συμπεριφορά του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι χειριστική.

«Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι χειριστικός. Εξαιτίας αυτού έκανα την ανάρτηση είναι ασυγχώρητο με μένα. Γιατί δεν είμαι παιδάκι και ήρθα να σας πω την καλημέρα μου και να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Θα αρχίσω να θυμώνω με τον κύριο Μαυρικίου και δεν τον συμφέρει καθόλου. Θέλω να το σταματήσει εκεί. Δεν τον έχω ανάγκη για να είμαι σήμερα εδώ. Ήρθα για εσάς γιατί έκανα λάθος για την ταραχή που σας προξένησα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Κόρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα "πυρά" του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά του Παπαδόπουλου - «Θα προχωρήσω σε μήνυση»

"Κόλαφος" ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Ορφέα Παπαδόπουλο - «Με έβγαλε ψεύτη και τρελό»

Share