«Είναι σαν δυο παιδιά ερωτευμένα» - Αποκαλύψεις για την σχέση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Τσαλίκης μίλησε για την πολυσυζητημένη έξοδο τους στα μπουζούκια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι σαν δυο παιδιά ερωτευμένα» - Αποκαλύψεις για την σχέση Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για την σχέση Βαδή - Μπισμπίκη, καθώς ήταν μαζί τους στα μπουζούκια που διασκέδαζαν με την τραγουδίστρια να αφιερώνει τραγούδι στον αγαπημένο της.

«Έχω συζητήσει διάφορα πράγματα, δεν συνηθίζω να μιλάω από πριν τι συζητάω γιατί κάποιος θα το κάνει στο τέλος και γι' αυτό δεν είναι ευγενές να τα λέω από πριν. Συζητάω όμως Δόξα τον Θεό, ποτέ δεν κρύβομαι και δεν κρύβω κάτι, όμως η πρόσφατη ιστορία έδειξε ότι πρέπει να είμαστε πολύ φειδωλοί και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που δηλώνουμε και σε αυτά που κάνουμε στην τελική... Αλήθεια δεν πρόκειται να σου πω κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη Τσαλίκη για Μπισμπίκη - Βανδή

«Πολύ χαρήκαμε που τους είδαμε, είναι ένα ζευγάρι χάρμα οφθαλμών, αυτό θα πω μόνο, πολύ χαρούμενοι, εισπράξαμε τη χαρά τους. Είναι σαν δυο παιδιά ερωτευμένα», αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός που έκανε το προξενιό σε Βανδή και Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι χωρίς αμφιβολία το θέμα συζήτησης της εβδομάδας μετά από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Έτσι, η εκπομπή Τι Λες Τώρα αποκάλυψε ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε το προξενιό στο αγαπημένο ζευγάρι.

Ο λόγος λοιπόν για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ήταν και αυτός που τους κάλεσε στα εγκαίνια της Δραματικής του Σχολής πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, καθώς και οι δύο είναι πολύ στενοί του φίλοι.