Ναταλία Δραγούμη: «Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»

Η σοκαριστική εμπειρία που βίωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Δραγούμη: «Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε μία σοκαριστική εμπειρία που είχε τον καιρό που σπούδαζε στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψή της για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από οικογενειακό φίλο, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Η τρομακτική εμπειρία που έζησε η Ναταλία Δραγούμη

«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη.

«Έβαζε για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό» - Σοκάρει με την αποκάλυψή της

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/10) η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου αλλά και στη δική της υπόθεση παρενόχλησης όταν ήταν 12 χρονών ενώ είχε ξαναμιλήσει ξανά για παραβατικές συμπεριφορές.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό.

Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο.»

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα.

«Το ίντερνετ δεν το ήξερα. Μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ χωρίς να πας να δεις το σίριαλ. Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου πενήντα θύματα, όπου ένας άνθρωπος πήρε σκηνές μας από σίριαλ, και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί τότε πλήρωνες στο διαδίκτυο. Έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό που δεν είχε σχέση με εμάς. Αυτός δικάστηκε και ήταν Έλληνας».