Η Γερμανού στάθηκε στο πλευρό της Ράλλη μετά από τα "αιχμηρά" σχόλια για την εκπομπή της: «Γιατί βρε παιδιά;»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Γερμανού στάθηκε στο πλευρό της Ράλλη μετά από τα

Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twittwer καθώς αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί για να εκφράσει την δική της άποψη. Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η Νικολέττα Ράλλη σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την Νικολέττα Ράλλη

«Διαβάζω τα σχόλια και τα περισσότερα είναι γεμάτα κακιά για την Νικολέτα και την τηλεθέαση της εκπομπής της. Και Σκέφτομαι φωναχτά: Γιατί βρε παιδιά; Σε τι επηρεάζουν οι οποίες τηλεθέασης μας την δική σας καθημερινότητα;

Από την τσέπη σας πληρώνετε η κάθε Νικολέτα;». Μάλιστα, η Νικολέτα προώθησε το tweet της παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο instagram.

Ανάρτηση - Ναταλίας Γερμανού

Νικολέττα Ράλλη: "Έσπασε" την σιωπή της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε και πάλι την Νικολέττα Ράλλη μέσα από την συχνότητα του Open με την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής απασχόλησε ιδιαίτερα μιας και ένα περιστατικό ήταν άκρως επικό.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Πιο συγκεκριμένα, ένας follower ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αφού την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν πάει καλά στα νούμερα η εκπομπή ρε γαμώτο! Αλήθεια στεναχωριέμαι».

Η απάντηση της Νικολέττα Ράλλη

«Και εγώ στεναχωριέμαι! Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας και ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και την σωστή δουλειά θα ανέβουμε».

Νικολέττα Ράλλη - Ανάρτηση