Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντά πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή - "Ναι! Είμαι..."

Η αποκάλυψή που έκανε στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θοδωρής Μαραντίνης: Απαντά πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή -

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα του Happy Day, με αφορμή την παρουσία του στα μουσικά βραβεία της Κύπρου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή, λίγες μέρες μετά τη διάψευση για την είδηση που κυκλοφόρησε για εκείνον και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη του Μαραντίνη για τα προσωπικά του

«Ήταν μία άτυχη στιγμή για μένα. Δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα, ούτε έχει λυθεί το θέμα με το στομάχι μου. Το παλεύω, παίρνω ιατρικές γνώμες και ίσως χρειαστεί να ξανακάνω κάτι για να επανέλθω εντελώς.

Είμαι πάρα πολύ καλά, ναι είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι αγχωμένος για τη συνθήκη γενικότερα που συμβαίνει, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Σ’ ευχαριστώ που ρωτάς».

"Τσάκωσαν" Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας! Περπατούσαν χέρι χέρι με τα παιδιά τους

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις. Η επικοινωνία τους είναι σχεδόν καθημερινή, αφού αυτό που τους ενώνει είναι τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Μάλιστα, σπάνιες φορές τους έχουμε να δει σε κοινές οικογενειακές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Πρόσφατα λοιπόν και συγκεκριμένα, χθες 21/10 το πρώην βρέθηκε στην Κηφισιά μαζί με τους γιους του όπου έκατσαν σε γνωστό μαγαζί.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους τα παιδιά τους, ενώ κατά την αποχώρηση τους, κρατούσαν από το χέρι ειδικά τον μικρό της οικογένειας, τον Mike.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής τώρα που είναι... εργένης μένει στο δικό του σπίτι, που όπως έχουμε δει είναι πολύ εντυπωσιακό και διακοσμημένο στο στιλ του.

Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας

Χρηστίδου - Μαραντίνη παιδιά