Τρύφωνας Σαμαράς: "Δεν μου άρεσε καθόλου έτσι όπως μίλησαν στην Μαρίνα Πατούλη οι κριτές στο J2US"

"Είμαι με το μέρος της, έχει απόλυτο δίκο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρύφωνας Σαμαράς:

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη από το J2US.

Το σχόλιο του Σαμαρά για την Πατούλη

«Τη συμπαθώ πάρα πολύ. Μίλησα λίγο για τα μαλλιά της, που δεν μου αρέσει το χρώμα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των κριτών και το πώς της μίλησαν στο J2US. Είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις μια γυναίκα για ένα τραγούδι. Δεν έγινε κάτι, πήγε εκεί γιατί είναι εκεί που είναι.

Έχω πάθει κι εγώ τα ίδια με την κ. Βανδή. Νομίζω ότι με εκείνη τσαντίστηκε η κ. Πατούλη. Είμαι με το μέρος της, έχει απόλυτο δίκο».

Η αντίδραση του Στέλιου Διονυσίου στην απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από το J2US

Ένας χαμός έχει επικρατήσει με την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από το Just the 2 of us. Το περιστατικό που σημειώθηκε στο live του περασμένου Σαββάτου την αναστάτωσε με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει καθώς στο show πήγε μόνο και μόνο για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

«Έχω υποσχεθεί στον Νίκο Κοκλώνη, μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσω, ότι θα πούμε το τραγούδι που μου ανέθεσαν το Σάββατο. Πρέπει να είμαι συνεπής σε αυτό που είχαμε πει . Θα τραγουδήσουμε με τον Στέλιο, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Και συνέχισε: «Όλα καλά, θέλω να έχω μια όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. Έγινε μια λάθος επιλογή του τραγουδιου, ένιωσα άβολα γιατί ακούστηκαν διάφορα. Το τραγούδι δεν έβαινε και αυτό δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη διάθεσή μου. Είπα να αποχωρήσω, να αφήσω τα νέα παιδιά να συνεχίσουν. Γιατί να στερώ τη θέση από ένα άλλο παιδί που το θέλει και θα το βοηθήσει και στο μέλλον. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Όσο για τις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου, τόνισε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά καλό είναι να μιλάμε για τον εαυτό μας, όχι για τους άλλους. Δεν με επηρέασε ο κ. Πατούλης. Είναι δίπλα μου, δεν ήταν και κανένα σοβαρό ζήτημα. Πάντα συμβαίνουν κακές στιγμές. Δεν πέρασα καλά την τελευταία φορά».

«Θα σεβαστώ την άποψή της. Εμείς ήρθαμε για συγκεκριμένο σκοπό εδώ, ήταν μια ωραία εμπειρία. Αν τελειώσουμε αυτή τη βδομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα μείνω στον διαγωνισμό με κάποια άλλη παρτενέρ», αποκάλυψε.