Τόνια Σωτηροπούλου: "Ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε" - Το σχόλιό της για τον γάμο της με τον Μαραβέγια

"Το θεωρώ ψεύτικο να πω ότι ενοχλήθηκα όταν έμαθαν οι δημοσιογράφοι για τον γάμο μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τόνια Σωτηροπούλου:

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και στο θέμα περί εμβολιασμού.

Οι δηλώσεις της Σωτηροπούλου

«Δεν είχαμε δώσει ποτέ τόση βαρύτητα στον γάμο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι όλα όπως πριν. Δεν αγχώθηκα καθόλου με τον γάμο, πιο πολύ αγχώνομαι όταν οργανώνω τα γενέθλιά μου. Είχα και τους κουμπάρους μου που με βοήθησαν για τα λίγα πράγματα που κάναμε. Ήταν ένα πάρτι και το απολαύσαμε πολύ.

Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Το θεωρώ ψεύτικο να πω ότι ενοχλήθηκα επειδή κάποιοι ψάχνουν ή το έμαθαν. Έχω την τύχη να έχω αναγνωρισιμότητα, οπότε όσο χρειαζόμαστε εμείς τον κόσμο, αλλά τόσο μας χρειάζεται κι εκείνος. Δεν είμαι και η Μαντόνα. Πέντε άνθρωποι είμαστε, γνωριζόμαστε όλοι. Αυτό που θέλαμε να διαφυλάξουμε, το διαφυλάξαμε και ό,τι θέλαμε να δείξουμε, το δείξαμε.

Περνώντας τα χρόνια και μετά από αυτό που περάσαμε με τον κορονοϊό, κάνοντας μια ενδοσκόπηση, παίρνεις την ευκαιρία να γιορτάσεις πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σου. Η ζωή περνάει γρήγορα, εγώ συνειδητοποιώ ότι η μία εβδομάδα καταπίνει την άλλη, οπότε να ζούμε τη στιγμή και να γιορτάζουμε.

Αναφορικά με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του: «Σέβομαι τις πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου και τις επιλογές του. Η άποψή μου είναι ότι σε ένα βαθμό, θεωρώ κουραστικό το οποιοδήποτε θέμα να το κάνουμε πολιτικό ζήτημα. Εγώ είμαι εμβολιασμένη παρά του ότι μπορεί να μην αισθανόμουν την ανάγκη, αλλά είμαστε σε μια κοινωνία να ζούμε ως σύνολο. Ο λόγος που δεν έχουμε ασθένεις που είχαν πριν από 50 χρόνια, είναι γιατί υπάρχουν εμβόλια. Το θεωρώ γραφικό το ότι δεν λέμε τι ωραία που έχει προχωρήσει η επιστήμη».

«Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι η χαρά της ζωής»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια και στο πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι για εκείνη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγο καιρό και έτσι η ηθοποιός εξήγησε πως ένιωσε όταν μπήκε στη ζωή της ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα με τον Κωστή από προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή και να συμπορευτούμε. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή.

Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε πολλή ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή και πιο dark. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής. Kαι μου το μετέδωσε αυτό. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την τόση χαρά που αισθανόμουν.

Ένα από τα βασικά μου θέματα που συζητάω με τον ψυχολόγο μου και τους ανθρώπους που κάνω θεραπεία είναι η διαχείριση της χαράς», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.