Ράκος ψυχολογικά ο Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»

"Σπάει" την σιωπή του μετά από την τραγωδία που τον "σημάδεψε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράκος ψυχολογικά ο Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλος "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά από το τραγικό συμβάν που έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Rust» με θύμα την Χαλίνα Χάτσινς.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη που βγήκε στη δημοσιότητα από το αμερικανικό ABC, ο ηθοποιός φαίνεται να "σπάει" την στιγμή που προσπαθεί να περιγράψει όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Οι δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ…Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα».

Μαυροφορεμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν

Πληθύνονται τα σενάρια γύρω από την ακούσια εκτέλεση της 42χρονης κινηματογραφίστριας μέρα με την μέρα. Μετά την ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust, ο Άλεκ Μπάλντουιν εθεάθη, σε κακή κατάσταση, εμφανώς εξαντλημένος, στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ με την οικογένειά του.

Ο 63χρονος ηθοποιός βρέθηκε σε μια μικρή πόλη να παίρνει φαγητό σε πακέτο, μαζί με τη νταντά και δύο από τα έξι παιδιά του, ενώ μαζί του ήταν και η σύζυγός του, Χιλάρια, η οποία όμως δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.

Ο ηθοποιός συνεργάζεται με τις Αρχές ενώ βρίσκεται σε επαφή και με την οικογένεια της γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στα γυρίσματα της ταινίας.

Μετά τα ξένα δημοσιεύματα που θέλουν τον βοηθό σκηνοθέτη της ταινίας Rust να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σειρά λαθών όσον αφορά στο πρωτόκολλο ασφαλείας για τα όπλα, αιχμές αφήνει με τον τρόπο ο Μπάλντουιν για ανεπάρκεια ελέγχου ενώ γνωστός ηθοποιός τον κατήγγειλε για ανευθυνότητα.