Πρόβλημα υγείας για τον Θοδωρή Μαραντίνη - Το χειρουργείο και η ταλαιπωρία

«Έκανα εγχείρηση στο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρόβλημα υγείας για τον Θοδωρή Μαραντίνη - Το χειρουργείο και η ταλαιπωρία

Έχοντας μιλήσει για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Σίσσυς Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 2 χρόνια και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Μάλιστα, ανέφερε πως πρέπει να προχωρήσει και σε δεύτερη επέμβαση, ωστόσο, φοβάται να μπει στο νοσοκομείο την περίοδο αυτή που περνάμε λόγω του κορωνοϊού.

Το πρόβλημα υγείας του Θοδωρή Μαραντίνη

«Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, είχα πάντα ευαισθησία, η οποία δεν πέτυχε, και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνω και δεύτερη. Ταλαιπωρούμαι 1,5 – 2 χρόνια» δήλωσε.

«Περιμένω γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και να πέσει το ανοσοποιητικό σου» πρόσθεσε.

"Τσάκωσαν" Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας! Περπατούσαν χέρι χέρι με τα παιδιά τους

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις. Η επικοινωνία τους είναι σχεδόν καθημερινή, αφού αυτό που τους ενώνει είναι τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Μάλιστα, σπάνιες φορές τους έχουμε να δει σε κοινές οικογενειακές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Πρόσφατα λοιπόν και συγκεκριμένα, χθες 21/10 το πρώην βρέθηκε στην Κηφισιά μαζί με τους γιους του όπου έκατσαν σε γνωστό μαγαζί.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους τα παιδιά τους, ενώ κατά την αποχώρηση τους, κρατούσαν από το χέρι ειδικά τον μικρό της οικογένειας, τον Mike.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής τώρα που είναι... εργένης μένει στο δικό του σπίτι, που όπως έχουμε δει είναι πολύ εντυπωσιακό και διακοσμημένο στο στιλ του.

Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας

Χρηστίδου - Μαραντίνη παιδιά