Διονύσης Αλέρτας: "Βουρκώνω και κλαίω" - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Διονύσης Αλέρτας:

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν πριν μερικές ώρες ο Διονύσης Αλέρτας και η σύντροφός του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα του Πρωινού και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές αυτό γεγονός.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέρτα μετά τον ερχομό του γιου του

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα πατέρας. Όποτε το συνειδητοποιώ βουρκώνω και κλαίω. Μοιάζει σε εμένα έκανα καλή δουλίτσα.

Τώρα έχω δύο παιδιά. Ένα μεγάλο, ένα μικρό».

Είναι πολύ γλυκός (σ.σ. ο Διονύσης), πολύ τρυφερός, ήμουν σίγουρη, θα είναι ο τέλειος μπαμπάς» είπε η σύζυγος του Διονύση Αλέρτα.

"Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι..." - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Διονύσης Αλέρτας, λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Νάγια Φωτοπούλου. Ο pastry chef παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Σάββατο (09/10) στην Εκάλη.

Η αγαπημένη του μάλιστα περιμένει αγοράκι και σε τρεις περίπου εβδομάδες περίπου θα το φέρει στον κόσμο. Ο γιος τους θα ονομαστεί Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη.

«Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί.

Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δε χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο».