Ρένος Ρώτας: "Nιώθω αφελής γιατί..." - Η αποκάλυψη που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

"Το τι έκαναν στο κρεβάτι τους..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρένος Ρώτας:

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (2/12) ο Ρένος Ρώτας. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο κίνημα #metoo αλλά και στις καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Ρώτα

«Είμαι ρομαντικός και με εξιτάρει αυτή την εποχή που υπάρχει μια αποδόμηση του ρομαντισμού να τον ενισχύσω ακόμα περισσότερο… Δέχομαι διάφορα “έξαλλα” μηνύματα από κοπέλες και όχι μόνο αλλά αυτό δε με ενοχλεί, δεν καταργεί τον δικό μου ρομαντισμό. Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι όπως μπορούν. Εγώ έχω τον τρόπο μου να τους κρατάω σε μια απόσταση. Δεν επιδίδομαι σε διαδικτυακό φλερτ. Για να φλερτάρω πρέπει να είμαι πρόσωπο με πρόσωπο. Πλέον είναι δύσκολο, αμήχανο…

«Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo. Μπορεί το θέατρο να φάνηκε σαν ένας βρώμικος χώρος αλλά με σκοπό να καθαρίσει. Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια αλλά είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν ότι μπορούν πλέον να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μη συμβαίνουν αυτές.

Υπήρξα μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν είχα αντιληφθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά και ίσα ίσα νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές εκτός σχολής… Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, πολύ χοντρά περιστατικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το τι έκαναν στο κρεβάτι τους…. », κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε κι ένα ατύχημα.

Είδηση της τελευταίας στιγμής: Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός αποφάσισε τελικά να μην δώσει το παρών, παρόλο που είχε ζητήσει πριν μερικές ώρες άδεια.

«Εμείς κάναμε μία αίτηση, σε συζήτηση όμως που είχε η οικογένεια αποφάσισε να μην είναι παρόν ο Δημήτρης Λιγνάδης στην κηδεία της μητέρας του για να μην χαλάσει ο χαρακτήρας της κηδείας. Είναι βέβαιο ότι θα υπήρχε συγκέντρωση καναλιών και θα υπήρχε άλλος προσανατολισμός. Επομένως, σε κοινή συνεννόηση με την οικογένεια αποσύρθηκε η αίτηση και δεν θα είναι παρόν.

Είτε είναι κάποιος άνδρας, είτε είναι γυναίκα η απώλεια της μητέρας δεν ισοδυναμεί με καμία άλλη απώλεια. Είναι ο πόνος που δεν ξεπερνιέται».