Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Το ποσό ήταν εξευτελιστικό" - Η επικοινωνία που είχε με την Βίκυ Κάβουρα

Μετά τις κατηγορίες στον Καναράκη για οικονομικό εκβιασμό

Σταματίνα Τσιμτσιλή:
News 02.12.2021 15:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με την Βίκυ Κάβουρα επικοινώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στον αέρα του Happy Day. Αφορμή για αυτό υπήρξε η καταγγελία της ηθοποιού στον Παντελή Καναράκη για οικονομικό εκβιασμό.

Η επικοινωνία της Τσιμτσιλή με την Κάβουρα μετά τις κατηγορίες της στον Καναράκη

«Τη Βίκυ την πείραξε που δύο μήνες έκανε πρόβες, που βέβαια σε αυτό δεν φταίει ούτε ο παλιός, ούτε ο νέος παραγωγός και μου είπε ότι τώρα με το #metoo, πρέπει να στηρίξουμε τον Μπιμπίλα για να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε τις πρόβες. Μου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που “τρώμε τον ελεύθερό μας χρόνο, κάνουμε πρόβες, κλείνουμε μία δουλειά και τελικά μένουμε εκτεθειμένοι.

Δύο μήνες τα έξοδά μου, τις βενζίνες μου και τελικά μπήκα και μέσα”. Το άλλο που εγώ κατάλαβα πως την ενόχλησε πάρα πολύ ότι το ποσό ήταν εξευτελιστικό. Άστο! Μου είπε ότι την ενόχλησε ο τρόπος, αυτό του στιλ “μωρό μου αυτό είναι κι αν σ’ αρέσει με μία οικειότητα από έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει, να με θεωρεί τόσο του χεριού του, αυτό μου γύρισε το μάτι”. Μπροστά δεν ήμουν, η Βίκυ Κάβουρα έχει πάρει την απόφαση να μιλά έξω από τα δόντια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Κανείς μας δεν μιλάει με τους όρους «μωρό μου»" - Ο θεατρικός παραγωγός "ξεφτίλισε" την Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα κατηγόρησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) τον Παντελή Καναράκη για οικονομικό εκβιασμό αποχωρώντας από την παράσταση του. Ωστόσο, ο θεατρικός παραγωγός, Διονύσης Παναγιωτάκης, διέψευσε τους ισχυρισμούς της, το ίδιο και ο Παντελής Καναράκης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και έδωσε την αφοπλιστική του απάντηση στην ηθοποιό.

«Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους «μωρό μου» που ανέφερε» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Κάβουρα: "Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα" - Όλο το παρασκήνιο της κόντρας με τον Παντελή Καναράκη

Παντελής Καναράκης: Η απάντηση του στην καταγγελία της Βίκυς Κάβουρα για οικονομικό εκβιασμό

Share