Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη που έκανε για το πρώτο της σπίτι - "Θυμάμαι την μάνα μου να μου λέει..."

"Θυμάμαι ότι το νοίκιασα, το έφτιαχνα και..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη που έκανε για το πρώτο της σπίτι -

Στο πρώτο σπίτι που νοίκιασε αναφέρθηκε στην σημερινή (2/12) της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη και έκανε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Όπως λοιπόν τόνισε η παρουσιάστρια, όταν έφυγε από το πατρικό της και αποφάσισε να μείνει μόνη της, η μητέρα της ήταν αρκετά αρνητική.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το πρώτο της σπίτι

«Εγώ το ονειρευόμουν άσχετα από το ότι δεν το έκανα γρήγορα το να έχω τον χώρο μου και να μείνω μόνη μου. Θυμάμαι ότι το νοίκιασα, το έφτιαχνα και δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν. Γιατί θυμάμαι τη μάνα μου για χρόνια να μου λέει “δεν πιστεύω ότι θα φύγεις, τι σου έχουμε κάνει; γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, δεν βγαίνεις;”» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, η οποία εμφανίστηκε στο πλατό με ένα σούπερ σέξι φόρεμα.

Τι συμβαίνει με Μενεγάκη - Παντζόπουλο;

Σαν βόμβα είχε πέσει πριν από περίπου δυο χρόνια η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εγκατέλειπε την έπαυλη στην οποία κατοικεί εδώ και χρόνια στα Μελίσσια, για να μετακομίσει στο νέο της απόκτημα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι μήνες όμως πέρασαν, αλλά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και η οικογένειά της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, όπως αναφέρει σημερινό 1/12 δημοσίευμα του περιοδικού Yes, ακόμα δεν έχει αλλάξει στέγη, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Η ωραία Ελένη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο επένδυσαν το 2019 μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πάρουν στην κατοχή τους ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή.

Ενώ το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από τους φωτογράφους έξω από το καινούργιο τους σπίτι όπου και επέβλεπαν την πορεία των εργασιών (δείτε εδώ το υλικό) και σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας η παρουσιάστρια ήθελε διακαώς να μετακομίσει στη νέα της στέγη με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά καθώς ήθελε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι των Μελισσίων ώστε να λάβει το μερίδιό του ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο το είχαν αγοράσει από κοινού, τα δεδομένα άλλαξαν κι όλα δείχνει ότι προέβη στην αγορά ως επενδυτική κίνηση για τους απογόνους της.