Ελένη: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Σάββας Πούμπουρας «απείλησε» να φύγει

Τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Ο Σάββας Πούμπουρας «απείλησε» να φύγει

Ο "κακός" χαμός έγινε στο αέρα της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA καθώς πριν από το φινάλε της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας είδε μια "γκάφα".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος παρατήρησε πως στους τίτλους το επίθετό του το έγραφαν ως «Μπούμπουρας» με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να μείνει άφωνη. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά πως «και εγώ έτσι νόμισα ότι σε έλεγαν Μπούπουρα».

Έτσι, ο Σάββας ανέφερε στην ίδια: «Να πέσω να πεθάνω! Ναι γελάστε… Άσε με φεύγω! Δεν υπέγραψα…». Και η παρουσιάστρια του απάντησε:

«Σάββα συγγνώμη» και άρχισε να τον κρατά «είσαι ο Σάββας όλων μας! Για ένα γράμμα θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας; Θα το διορθώσουμε…». Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Το παράπονο του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη

Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας - Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

Μετά από δύο μέρες απουσίας, ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια τον υποδέχθηκε με πολύ ένθερμο τρόπο μιας και όπως εξομολογήθηκε, της έλειψε πολύ από την παρέα της.

Ο Σάββας Πούμπουρας είχε κολλήσει γαστρεντερίτιδα και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει σπίτι προκειμένου να μην μεταδώσει κάτι στους συνεργάτες του.

«Σαββούλη μου έλειψες! Ρε Σαββούλη μου, σε λέω και πρώτη φορά Σαββούλη. Μου έλειψες… Όταν φεύγει ένας κάτι μου λείπει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αποφύγαμε τα χειρότερα, covid και τα συναφή», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.