Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ

Ξεκινάει νέος Γολγοθάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Αννίτα Ναθαναήλ στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόκειται να ξεκινήσει ξανά τα χειρουργεία και γι΄αυτό το λόγο δεν έδωσε και εκείνη το "παρών" στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά το τέλος της δίκης για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις στο πλευρό της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία στάθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή και τη στήριξε όταν περνούσε πολύ δύσκολα.

Οι δηλώσεις της Αννίτας Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Σήμερα δεν θα δώσει το παρών. Κρατάει τις δυνάμεις της. Η Ιωάννα θα ξεκινήσει χειρουργεία και πάλι θα καθηλωθεί», είπε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθανήλ.

«Tράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα» - Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μερικές εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, για την γυναίκα που της έριξε βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα και της άλλαξε τη ζωή για πάντα.

Η Ιωάννα λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram που δείχνει καθαρά πως είναι το πρόσωπο της χωρίς την προστατευτική μάσκα που φορά.

«Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε.