Θεοφανία Παπαθωμά: "Οι γιατροί μου ανησύχησαν γιατί..." - Γι 'αυτό αποχώρησε εκτάκτως από την παράσταση

Η αποκάλυψη που έκανε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοφανία Παπαθωμά:

Στην θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» πρωταγωνιστούσε η Θεοφανία Παπαθωμά, ωστόσο η ίδια αποχώρησε και αντικαταστάθηκε ήδη από άλλη ηθοποιό.

Οι λόγοι δεν είχαν ακόμα ανακοινωθεί ενώ το μόνο που είχε γίνει γνωστό είναι ότι η ηθοποιός αρρώστησε και δεν γνώριζε πότε θα κατάφερνε να γυρίσει στο θέατρο.

Η Θεοφανία Παπαθωμα, ωστόσο, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/12) στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη και απάντησε για το τι ακριβώς συνέβη και αποχώρησε εκτάκτως από την παράσταση.

Ο λόγος που η Παπαθωμά αποχώρησε από την θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο»

«Είχα λίγο πυρετό αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορωνοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά.

Δεν ανησύχησα κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλά δεν πρόσεξα.

Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα…» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Λύγισε στον αέρα του MEGA η Θεοφανία Παπαθωμά

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά το πρωί της Παρασκευής (8/10). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σην οικογένεια αλλά και στην απιστία.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ!

Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά.

Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του και το μυστικό της επιτυχίας είναι να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο ρόλος και να τον υπηρετείς σωστά. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει στη μοίρα που του αναλογεί» κατέληξε η ηθοποιός που αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες.