Τάσος Ξιαρχό: «Άδειασε» την Κόνι Μεταξά - «Πλέον δεν με ενδιαφέρει...»

Οριστική ρήξη στις σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Άδειασε» την Κόνι Μεταξά - «Πλέον δεν με ενδιαφέρει...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Κόνι Μεταξά και διέψευσε τα λεγόμενά της ότι δηλαδή μίλησαν και πλέον ήταν όλα καλά (δείτε εδώ τι δήλωσε η τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες).

Μάλιστα, ο Τάσος Ξιαρχό εξήγησε πως όντως βρεθήκαν αλλά αντί να γίνουν καλύτερα τα πράγματα μεταξύ τους, έγιναν χειρότερα.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά

«Είμαι πολύ καλά, έχω ξεδιαλέξει, έχω ξεκαθαρίσει. Με την Κόνι Μεταξά, βρεθήκαμε, μιλήσαμε, χειροτέρεψαν τα πράγματα και το αφήσαμε. Τα ειρωνικά βλέμματα δεν βοηθάνε. Περίμενα να τα βρούμε στην κουβέντα μας αλλά μόνο που δεν τα βρήκαμε. Πλέον δεν με νοιάζει καθόλου για την Κόνι.

Η περιπέτεια μου αφήνει μόνο ένα μικρό χαμόγελο. Από τη μία στεναχωριέμαι για τις συνεργασίες γιατί χάνω χρήματα αλλά από την άλλη δεν είμαι πια σούπερ μάρκετ να ανεβάζω συνέχεια για εταιρείες», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Λευτέρης Πανταζής πήρε θέση και μίλησε για τη σχέση του Ξιαρχό και της Μεταξά

Πριν από λίγο καιρό προκλήθηκε μεγάλος σάλος με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό στην Μέρι καθώς της είχε χλευάσει για τα κιλά της. Αποτέλεσμα είχε αρκετοί να εναντιωθούν αλλά και να αποστασιοποιηθούν από τον γνωστό χορογράφο.

Ένα άτομο από αυτά ήταν και η Κόνι Μεταξά η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς είχαν συνεργαστεί και παλιότερα. Έτσι, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Πανταζής όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε.

«Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε, είπε αρχικά ο

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μάλιστα, η κάμερα συνάντησε και τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου».