Νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη - "Στην τάξη ήταν..."

Η σοκαριστική αποκάλυψη πρώην μαθητή του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη -

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/12) ο Λυκούργος Μπάδρας. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις σπουδές του.

Οι δηλώσεις του Μπάδρα για τον Φιλιππίδη

«Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Δεν ήξερα από μικρός ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Παράλληλα ασχολούμαι και με την εστίαση. Παράτησα τη μηχανολογία, τελείωσα τη φυσικοθεραπεία και μετά έπεσα σε ένα τέλμα. Τότε γράφτηκα σε δραματική σχολή. Από τότε ερωτεύτηκα την υποκριτική και κάθε μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ.

Οι γονείς μου το πρώτο σοκ το έπαθαν όταν παράτησα τη μηχανολογία. Πλέον όμως έχω «κλειδώσει. Η απόφασή μου είναι η υποκριτική.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα δάσκαλο. Στην τάξη ήταν αυταρχικός. Ούτε που κουνιόμασταν. Προσωπικά δεν μου είχε κάνει κάτι. Ήταν αυστηρός και έβαζε τις φωνές. Έγινε ένα περιστατικό, είχε μια αντιπαράθεση με δύο παιδιά και έφυγε από τη σχολή.

Από πολύ μικρή ηλικία έκανα παραδοσιακούς χορούς και μπαλέτο. Ο πατέρας μου είχε θέμα με το μπαλέτο αλλά ήταν δικές του απόψεις, όχι δικές μου. Έχω δεχθεί bullying και έχω κάνει. Μου έχουν κάνει ακραία περιστατικά. Με κορόιδευαν για το «ρο» που το λέω δεν το λέω και για το ύψος. Έχω την ατυχία να τρώω τα νύχια μου και δεν μπορώ να το σταματήσω. Μου το κόλλησε ο πρώτος μου έρωτας, στα τέλη δημοτικού» κατέληξε ο Λυκούργος Μπάδρας ενώ για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε πριν λίγες μέρες και ο Θάνος Τοκάκης.

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, τόσο για τα επαγγελματικά της εν καιρό κορωνοϊού όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Τα λόγια της λοιπόν, θα συζητηθούν...

«Δεν είμαι καλά, έχω χάσει δουλειές, έχω χάσει το κέφι μου… Μας τιμωρεί ο Θεός, είμαστε κακά παιδιά!» και όταν ρωτήθηκε για το Dancing with the stars είπε: «Dancing; Ποιο dancing; Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά στην πορεία δεν έγινε απλά...», είπε αρχικά.

Όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη - για τον οποίο βγήκαν στο φως νέες καταγγελίες - , ξέσπασε λέγοντας «Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις;». Ωστόσο, σημείωσε:

«Είμαι με τα κορίτσια. Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Στην πυρά, που λέει και η Βίσση; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε. Λυπάμαι τη γυναίκα του αλλά κυρίως το παιδί του...».