Θρίλερ στα γυρίσματα της Φάρμας 2 - Παίκτρια διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Βίντεο από τη στιγμή που φωνάζει το ασθενοφόρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρίλερ στα γυρίσματα της Φάρμας 2 - Παίκτρια διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα αύριο 4/12 στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη) και έτσι το Πρωινό, έδειξε μερικά αποκλειστικά αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο φαίνεται πως μία παίκτρια αναγκάζεται να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μόλις είδε το συγκεκριμένο περιστατικό σοκαρίστηκε μιας και δεν περίμενε να έχουμε τραυματισμούς τόσο σύντομα.

Η παίκτρια της Φάρμας που μπήκε στο νοσοκομείο

Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα, η οποία στα πλάνα που διέρρευσαν φαίνεται να φωνάζει να της φέρουν ένα ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Στο νοσοκομείο η Μπάστα; Τι λες ρε;», είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς σοκαρισμένη.

Μπαίνει στην Φάρμα και το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 4/12 και ένα ακόμη πρόσωπο γνωστό στις κάμερες ανακοίνωσε πως μπαίνει στο παιχνίδι. Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετά ημέρες και να είχαμε ανάμεσα σε άλλες αποχωρήσεις και μια οικειοθελή, ωστόσο, μετά από κάθε αποχώρηση ένας νέος παίκτης μπαίνει στην φάρμα.

Μια τις νέες εισόδους ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη 2/12 στο Πρωινό. Ο λόγος για τον 40χρονο διεθνή μπασκετμπολίστα, Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο.

«Με τα αγροτικά δεν έχω πολύ καλή σχέση. Στο χωριό μου έξω από το Μεσολόγγι που πήγαινα διακοπές είχε η γιαγιά μου διάφορα ζώα. Είδα την πρόταση για τη Φάρμα σαν μια καινούργια πρόκληση. Το συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και με στήριξαν. Ήθελα και εγώ να δοκιμάσω τα όριά μου εκτός παρκέ. Τώρα είμαι καραντίνα. Έχω τρία παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Τώρα είμαι στον δεύτερο γάμο» είπε ο Μιχάλης Πελεκάνος στο Πρωινό.