«Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές...» - Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς για τη βία που δέχθηκε από τον πατέρα του

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές...» - Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς για τη βία που δέχθηκε από τον πατέρα του

O Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μαμάδες της ΕΡΤ όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία. Όπως εξήγησε, ο πατέρας του τον έδερνε και μάλιστα με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο γνωστός ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έχει μιλήσει σε πολλές περιπτώσεις για το κίνημα Me Too και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και έτσι τώρα βρήκε το θάρρος να μιλήσει για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για τον πατέρα του

«Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιόνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε.

Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο… και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια.

Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη. Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο. Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε πως «αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος»! Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Φανερά ενοχλημένος ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή της Τσολάκη - «Βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις»

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend, όπου έκατσε απέναντι από την Ελένη Τσολάκη και συζήτησαν για διάφορα θέματα που απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας και την υποκριτική. Ωστόσο, προς το τέλος όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουν για το θέατρο ο χρόνος δεν έφτανε με αποτέλεσμα να πρέπει να τον "κόψει".

«Πριν μιλήσω για τον Πλάτανο θέλω να ολοκληρώσω για το θέατρο που δεν είπαμε τίποτα απολύτως, παρά μόνο που παίζουμε...» είπε ο ηθοποιός και έτσι ξεκίνησε να μιλάει για την παράσταση στην οποία συμμετέχει. Όταν όμως κατάλαβε τα νοήματα που έκανε η παραγωγή στην παρουσιάστρια ενοχλήθηκε πάρα πολύ και το έδειξε.

«Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό λοιπόν το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δε φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δε μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή. To θέμα είναι πως δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», είπε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος ξέσπασε πρόσφατα με αφορμή τον Πέτρο Φιλιππίδη.