"Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό" - Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Θανάση Ευθυμιάδη στην Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά ο ηθοποιός για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ζωντανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, το μεσημέρι της Παρασκευής (3/12), με αφορμή την νέα εκπομπή που ξεκινάει στο Mega και πρόκειται μάλιστα να παρουσιάσει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έσπευσε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια καθώς, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε και ο ίδιος, τον προστάτεψε από μία εκπομπή που θα του έκανε κακό.

«Μία φορά με προστάτεψες από κάτι, από μία εκπομπή που θα μου έκανε κακό και σε ευχαριστώ πολύ και εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό! Και τώρα ήσουν και προφητική για κάτι καλό που έρχεται…» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην Ελένη Μενεγάκη.

Το "ευχαριστώ" του Ευθυμιάδη στην Μενεγάκη

«Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9 όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις κόρες του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά σιγά διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια.

Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Όποτε μου ζητήσουν κρέας το τρώνε»