Γιώργος Ματαράγκας: «Βγήκαν λοιπόν όλοι στα παράθυρα και χειροκροτούσαν μέχρι να...»

«Η αποκάλυψή του για την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ "Η Λάμψη"»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Ματαράγκας: «Βγήκαν λοιπόν όλοι στα παράθυρα και χειροκροτούσαν μέχρι να...»

Ο Γιώργος Ματαράγκας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη επιτυχία του σίριαλ "Η Λάμψη". Από την άλλη βρέθηκε θετικό κρούσμα στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ματαράγκα

«Η Λάμψη ήταν μια επιτυχία που πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει. Δύσκολα θα γίνει γιατί δεν ξέρω αν έχει βγει άλλος μυθοπλάστης στην Ελλάδα σαν τον Νίκο Φώσκολο. Τα νούμερα έχουν τεράστιες διαφορές με τα νούμερα που κάνουν οι σημερινές σειρές.

Δεν θα ξεχάσω μια φορά που παίζαμε στα Μέθανα και εκεί είναι πιο ηλικιωμένοι οι άνθρωποι που κάνουν διακοπές. Περπατούσα στην παραλία, με πετυχαίνει μία και λέει «Ααα ο Πάρης Βελίδης!». Βγήκαν λοιπόν όλοι στα παράθυρα και χειροκροτούσαν μέχρι να φύγω και να εξαφανιστώ».

«Πρέπει να τελειώνει το θέμα με το #MeToo»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Ματαράγκας. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για το κίνημα Metoo που πρόκειται να συζητηθούν.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει να αναπαράγεται το ζήτημα του MeToo, το οποίο σχολίασε και ο Νίκος Απέργης.

«Θα πω δύο κουβέντες. Όλο αυτό μπήκαν μπροστά οι ηθοποιοί και το έκαναν κι είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο. Άλλαξαν οι νόμοι και θα το σκεφτεί πια ο καθένας να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά να σας πω πρέπει να τελειώνει αυτό.

Οι άνθρωποι που τα έκαναν είναι εκεί που είναι και ζούνε αυτό που ζούνε και τέλος. Τελείωσε. Δεν χρειάζεται να το αναπαράγουμε συνέχεια. Αν αυτοί οι δύο δεν ήταν γνωστοί, δεν θα μιλούσε κανείς για αυτούς. Πόσο πια θα μιλήσουμε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται. Αν βρεθούν κι άλλοι θα πάνε στην Δικαιοσύνη».