Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήμουν πάντα έτοιμη να γίνω μάνα»

«Αν προέκυπτε ένα παιδάκι θα το δεχόμουν με… τρέλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήμουν πάντα έτοιμη να γίνω μάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 3/12 η Κατερίνα Ζαρίφη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή αλλά και αποκάλυψε και την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη για να γίνω σύζυγος, αλλά ήμουν πάντα έτοιμη για να γίνω μάνα. Αν προέκυπτε ένα παιδάκι θα το δεχόμουν με… τρέλα. Ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν καταφέρω να γίνω μαμά κοιλιάς, θα γίνω μαμά αγκαλιάς, υπάρχει και αυτό, το σκέφτομαι πάρα πολύ.

Έβλεπα την Χριστίνα Κοντοβά που προχώρησε με την υιοθεσία και λέω… Ναι έτσι αξίζει ακόμη περισσότερο. Ο γάμος δεν υπάρχει σαν πλάνο. Με φαντάζεσαι εμένα με λευκό νυφικό σαν τούρτα;».

«Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη - «Οι γυναίκες στην Ελλάδα δολοφονούνται»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να σχολιάσει με μία συγκλονιστική ανάρτηση την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Κρήτη, με θύμα μία 48χρονη γυναίκα από τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε λέγοντας πως πλέον έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε τη λέξη "γυναικοκτονία", γεγονός που είναι τουλάχιστον ανησυχητικό.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Το πιο τρομακτικό δεν είναι ο όρος “γυναικοκτονία”. Είναι η ρουτίνα της χρήσης του. Είναι να αρχίζουμε να συνηθίζουμε στο άκουσμά του. Οι γυναίκες στην Ελλάδα δολοφονούνται. Πόσες ακόμα; Για πόσο ακόμα;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Ζαρίφη.

Κατερίνα Ζαρίφη γυναικοκτονία