Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από τον τραυματισμό της - «Όσο και να πονάω κάνω...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από τον τραυματισμό της - «Όσο και να πονάω κάνω...»

Μετά από την οικειοθελή αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US, η Λάουρα Νάργες μπήκε στο μουσικό show όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να τα πάει αρκετά καλά ώστε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό με την απόδοσή της.

Μάλιστα, η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε πως τραυματίστηκε στις πρόβες για το επόμενο live.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για τον τραυματισμό της

«Υπάρχει ένα μέρος στην χορογραφία που πέφτω στα γόνατα και δεν ήμουν προετοιμασμένη. Ήδη από χθες που κάναμε τις πρόβες στη Σχολή του Ευαγγελινού έχω μελανιάσει και στα δύο γόνατα, ωστόσο θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές όταν χόρευα και υπάρχει αυτή η γλυκιά νοσταλγία.

Όσο και να πονάω κάνω παγοθεραπεία και όλα θα γίνουν εντάξει. Χαίρομαι πολύ που ακούγονται αυτά τα πόσα γιατί εμείς δεν τα είχαμε. Είχαμε όμως διάρκεια στον χρόνο, όποτε τα χρήματα που δεν βγάλαμε μέσα στο παιχνίδι, τα βγάλαμε μετέπειτα».

"Το λέω και το πιστεύω" - Η απάντηση της Λάουρα Νάργες στη Μεϊμαρίδη μετά τα νέα σχόλια για τον Σαντικάι

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την ερώτηση Μάρας Μεϊμαρίδη στην Λάουρα Νάργες για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι, με πολλούς να την θεωρούν ρατσιστική.

«Αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι, τι ράτσα είναι» είπε η συγγραφέας, η οποία λίγο αργότερα έσπευσε να ζητήσει συγνώμη στον τραγουδιστή.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής (28/11) η ίδια έκανε ξανά δηλώσεις, αρκετά παρόμοιες με τις αρχικές. Με αφορμή αυτό, η Λάουρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και σχολίασε τα όσα είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Πολύ απλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, γιατί θέλω να προχωρήσω και να κοιτάξω μπροστά. Η αγάπη είναι το φως το λέω και το πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να περιπλέξουμε τα πράγματα, με κάλυψε και αυτό που είπε ο Χρήστος, οποίος μίλησε πάρα πολύ όμορφα και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο αυτό», σχολίασε η Λάουρα Νάργες.