Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπέη - Τι συνέβη;

Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπέη - Τι συνέβη;

Την Μαρία Μπέη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, κοινώς «MasterChef». Από τότε η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς μετά από ανάρτηση που έκανε αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα στο πόδι της και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Μπέη από το νοσοκομείο

«Τα μηνύματά σας είμαι άπειρα και λόγο της κατάστασης δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Θέλω όμως να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου, το οποίο γινόταν επικίνδυνο και έτσι το χειρούργησα. Πονάω αρκετά αλλά με τον καρό θα είμαι καλύτερα».

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: «Δεν ερωτοτροπούσαμε εμείς στο Masterchef»

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν αυτοί, το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε στο μπαλκόνι του MasterChef.

Αρχικά η Μαρία Μπέη αποκάλυψε: «Γίναμε ζευγάρι μέσα στο MasterChef. Απλά επειδή γυρίζεται πρώτα και μετά από κάποιο καιρό βγαίνει στην τηλεόραση, είσαστε λίγο πίσω. Τα φτιάξαμε 1 Ιανουαρίου 2020 για να το θυμάται ο Δημήτρης».

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη MasterChef

Όσο για τις κατηγορίες του Διονύση Πρώιου ότι έκαναν έρωτα στο μπαλκόνι του σπιτιού, ο Μπέλλος είπε: «Όχι δεν ήμασταν εμείς αυτοί που ερωτοτροπόύσαν. Ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να λένε για το υπόλοιπο σπίτι».

Για το αν θα παντρευτούν, ξεκαθάρισαν πως φέτος έχει κορωνοϊό και τόνισαν πως από τη στιγμή που βγήκαν από το σπίτι τους έκανε εντύπωση η αναγνωρισιμότητα που είχαν.