Idols: "Λύγισε" ο Μπάμπης Στόκας για τον Μητροπάνο - «Μου λείπει πολύ…»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Idols:

Το βράδυ της Παρασκευής 3/12 προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ το δεύτερο μέρος από την αφιέρωση της εκπομπής «Idols» στον Δημήτρη Μητροπάνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι στιγμές μέσα ήταν άκρως συγκινητικές.

Ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν για τον γνωστό καλλιτέχνη ήταν κι ο Μπάμπης Στόκας καθώς αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του και των κοινών στιγμών τους. Μάλιστα, σε μια στιγμή βούρκωσε και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν αυτό που έλεγε ο Λοΐζος, αρχιερέας. Μπορούσε δηλαδή να περάσει στις ψυχές των ανθρώπων. Αυτό το είχε ο Δημήτρης…. Μου λείπει…».

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Στόκα για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Αποκάλυψη σοκ για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Άρχιζε να με βρίζει πολύ γιατί του έλεγα..»

Πασίγνωστος πασίγνωστος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα τον οποίο θα δούμε στην εκπομπή που θα προβληθεί απόψε το βράδυ στην ΕΡΤ και ο οποίος μάλιστα λύγισε πολλούς με το ανατριχιαστικό μήνυμα του.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Μήτσος ήταν οικογένεια. Πριν γνωριστούμε καλά, με κάλεσε στο σπίτι του να μιλήσουμε για το χειμώνα που θα δουλεύαμε μαζί. Εγώ περίμενα να δω τον Μητροπάνο όπως τον είχα στο μυαλό μου. Φορούσε ένα φανελάκι, αυτά του παππού, τα κλασικά τα άσπρα κι ένα τρομερό σορτσάκι και μου λέει “τι καφέ πίνεις; Εγώ φτιάχνω τον καφέ σε αυτό το σπίτι”.

Και μου έφτιαξε καφεδάκι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Κάτσαμε και τα είπαμε κι έτσι γνωριστήκαμε από κοντά. Με έβρισε πολύ… Άρχισε να με βρίζει γιατί του έλεγα όχι τόσα χρόνια. Και μετά αγαπηθήκαμε πάρα πολύ» κατέληξε λέγοντας ο Γιάννης Κότσιρας.