Νικολέττα Ράλλη: Ξεκαθάρισε τι συνέβη με την "γκάφα" on air - «Μου είπατε ότι πρέπει να γίνω ηθοποιός»

«Η αλήθεια είναι ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Ξεκαθάρισε τι συνέβη με την

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου η Νικολέττα Ράλλη νομίζοντας ότι είναι σε break η εκπομπή της Αυτό είναι Σαββατοκύριακο, μιλούσε χαλαρά με τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, η κάμερα... έγραφε κανονικά στον αέρα. Την παρουσιάστρια ειδοποίησε η μαμά της μέσω γραπτού μηνύματος ότι είναι on air και ότι προβαλλόταν σε πανελλήνια μετάδοση.

Ποια ήταν η αντίδρασή της; Φυσικά έγινε έξαλλη αρχίζοντας να φωνάζει το όνομα του συνεργάτη της στο κοντρόλ. «Τι κάνετε; Είστε καλά;» είπε η παρουσιάστρια μόλις κατάλαβε ότι ήταν στον αέρα.

Μέσα στην εβδομάδα για το συγκεκριμένο γεγονός πολλά ακούστηκαν από τις εκπομπές, με το Mega Καλημέρα να την "αδειάζει" αναφέροντας πως πρόκειται για μια στημένη φάρσα.

Η απάντηση της Ράλλη για το 2λεπτο που ήταν on air

Σήμερα 4/12 η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και αν όντως ήταν φάρσα η συνέβη στα αλήθεια. Η παρουσιάστρια λοιπόν, είπε πως το γνώριζαν όλοι και ότι έκαναν πλάκα.

«Πολλά συζητήθηκαν αυτή την εβδομάδα και είναι λογικό. Η αλήθεια είναι ότι αν το ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση και τέτοια διαφήμιση η εκπομπή μας, θα το είχαμε κάνει νωρίτερα. Κάναμε ένα έτσι αστειάκι, πλακίτσα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αναφέρομαι στην έναρξη της εκπομπής μας την προηγούμενη εβδομάδα και εκείνα τα δύο… αγγελοπουλικά λεπτά. Δική μας ήταν η έμπνευση, δεν έφταιγε κάποιος άλλος δυστυχώς, δεν είχαμε ενημερώσει, ήμασταν λίγο άτακτοι».

«Αλλά παρόλα αυτά εγώ ξέρω ότι πολλοί από εσάς που με γνωρίζετε χρόνια ότι το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα μου είπατε ότι πρέπει να γίνω και ηθοποιός», είπε κλείνοντας.

Η Γερμανού στάθηκε στο πλευρό της Ράλλη μετά από τα "αιχμηρά" σχόλια για την εκπομπή της

Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twittwer καθώς αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί για να εκφράσει την δική της άποψη. Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η Νικολέττα Ράλλη σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

«Διαβάζω τα σχόλια και τα περισσότερα είναι γεμάτα κακιά για την Νικολέτα και την τηλεθέαση της εκπομπής της. Και Σκέφτομαι φωναχτά: Γιατί βρε παιδιά; Σε τι επηρεάζουν οι οποίες τηλεθέασης μας την δική σας καθημερινότητα;

Από την τσέπη σας πληρώνετε η κάθε Νικολέτα;». Μάλιστα, η Νικολέτα προώθησε το tweet της παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο instagram.

Ανάρτηση - Ναταλίας Γερμανού