Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της λίγο πριν γίνουν γονείς

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της λίγο πριν γίνουν γονείς

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την Τζούλια Νόβα καθώς αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα περιμένοντας ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο όπου πρόσφατα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η ξανθιά καλλονή όπως είναι γνωστό διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έτσι, λίγο πριν γίνει μητέρα θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή.

Η ανάρτηση της Τζούλια Νόβα λίγο πριν γεννήσει

Η λεζάντα της φωτογραφίας είναι άκρως τρυφερή ενώ τα σχόλια πήραν "φωτιά". Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Και κάπως έτσι έφερες τα πάνω κάτω και όλα άλλαξαν… Από ένα … γίναμε δυο και από δυο τρεις».

Η αλλαγή στην εμφάνιση της λίγες ημέρες πριν γεννήσει

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Πριν γεννήσει λοιπόν, θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της.

Στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως πήγαινε στο κομμωτήριο για να βάψει για τελευταία φορά όσο είναι έγκυος τη ρίζα των μαλλιών της.

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή φέρανε το κρεβατάκι του μωρού, οπότε σιγά σιγά μαζευόμαστε και για τελευταία φορά πάω να βάψω τη ρίζα μου όσο είμαι έγκυος. Από μέρα σε μέρα, μπορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο να γεννηθεί το μωράκι μου», ανέφερε η Τζούλια Νόβα που στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα πριν γεννήσει

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα λίγες ημέρες πριν γεννήσει