Η Σοφία Δανέζη "'έσπασε" την σιωπή της για τον Δημήτρη Κεχαγιά - «Κάποια πράγματα σταματάνε»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σοφία Δανέζη

Η συμμετοχή της Σοφίας Δανέζη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Big Brother» απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς η σχέση της με τον πρώην διαγωνιζόμενο Δημήτρη Κεχαγιά είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε τόσο για τον ίδιο όσο και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη

«Δέχτηκα πολλές προτάσεις και για πάνελ και για πολλά, αλλά δεν είναι το στοιχείο μου. Ήταν δελεαστικές, αλλά δεν κάνω τέτοια πράγματα. Εμένα η δουλειά μου είναι να τραγουδάω. Στο J2US, ναι, θα πήγαινα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ευδοκίμησαν».

«Δεν έχουμε μαλώσει, απλώς δεν μιλάμε. Κάποια πράγματα σταματάνε».

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Σοφία Δανέζη δήλωσε μόνη. «Εγώ πολλά χρόνια είμαι μόνη, δεν έχω βρει το άλλο μου μισό. Δεν κάνω “παρέες” εγώ, κάνω σχέσεις. Αν δεν κάνω σχέση, είμαι μόνη. Μπορεί να μη με φλερτάρουν πολύ, καθώς είμαι και λίγο απόμακρη. Όταν όμως ερωτευτώ, είμαι η γυναίκα που φέρνει παντόφλες στον άντρα».

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Δανέζη μετά το Big Brother

Στην κάμερα της εκπομπής τι Λες Τώρα και στον Αρτ μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Γιώργος Βελισσάρης, μετά την αποχώρησή του από το J2US μαζί με την Super Κική.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο μουσικό σόου ενώ μίλησε και για την Σοφία Δανέζη, η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει την Αγγελική Ηλιάδη στο σχήμα τους, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στην Φάρμα.

«Θα ξεκινήσω 26 Νοεμβρίου στο Vegas, μαζί με την Χαρά Βέρρα, την Αγγελική Ηλιάδη και τον Πέτρο Ίμβριο.» Όταν ο Αρτ τού είπε μάλιστα πως η Αγγελική Ηλιάδη είναι ήδη στην Φάρμα, η αμηχανία του τραγουδιστή ήταν φανερή, αποκαλύπτινας πως η παραμονή της τραγουδίστριας στο ριάλιτι περιπέτειας μάλλον θα είναι σύντομη.