Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Φανερά ενοχλημένος ο Παπαγεωργίου για τα σχόλια που δέχτηκε για τον γάμο του: «Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που...»

«Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις»

Φανερά ενοχλημένος ο Παπαγεωργίου για τα σχόλια που δέχτηκε για τον γάμο του: «Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που...»
News 05.12.2021 18:16
Από Ίρις Βίλα

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και την Έρη Βαρδάκη μιας και αποκάλυψε αρκετά για την αγαπημένη του σύντροφο, Δανάη Μιχαλάκη αλλά και το γεγονός του σχολιασμού που έγινε λόγω του ότι αποφάσισαν να κάνουν πολιτικό και όχι θρησκευτικό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου

Φωτεινό σημείο στη ζωή σας αποτελεί η σύζυγός σας, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. Αυτή η διείσδυση στην προσωπική σας ζωή, το γεγονός ότι ο γάμος σας το καλοκαίρι αποτέλεσε υλικό για πρωτοσέλιδο, σας ενοχλεί;

Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που το αφήνεις να γίνει ανεξέλεγκτο. Με τη Δανάη πήραμε την απόφαση να προφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να μπούμε σε μια διαδικασία κυνηγητού. Δεν θα βάλουμε δηλαδή περούκες και καπέλα για να πάμε ένα θέατρο, ούτε θα κρύψουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι.

Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ από όλα σε σχέση με τον γάμο είναι ότι σχολιάστηκε περίεργα το γεγονός πως επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις.

«Έσπασε» τη σιωπή της για τον γάμο της στο The 2night Show η Δανάη Μιχαλάκη για τον γάμο της

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος δημιούργησε απίστευτο «σούσουρο» στα media πριν μερικούς μήνες.

Θυμίζουμε πως το Πρωινό είχε αποκαλύψει πως ο γάμος θα γινόταν κάπου στις αρχές Ιουνίου στη Σύρο, κάτι που ωστόσο δεν ήταν αλήθεια αφού το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις αρχές Αυγούστου.

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα.

Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει.

Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι. Ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ πριν με πάει στο δημαρχείο, έλεγε “την έχασα”», είπε αρχικά αναφερόμενη στον γάμο της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο τις στις Άγριες Μέλισσες: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσω το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες του δηλώσεις για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

Δείτε για πρώτη φορά τις βέρες της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Share