Κατερίνα Τσάβαλου: «Γυναίκα παραγωγού μου είπε δεν θα βρεις ποτέ δουλειά»

«Την ευχαριστώ για αυτό, δυνάμωσα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Τσάβαλου: «Γυναίκα παραγωγού μου είπε δεν θα βρεις ποτέ δουλειά»

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» όπου μεταξύ άλλων συνάντησαν την Κατερίνα Τσάβαλου όπου πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να κινηθεί δικαστικά, για να διεκδικήσει χρήματα από δύο δουλειές της καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει τύχει δύο φορές σε δουλειές κι έχω πάει δικαστικά για να πληρωθώ. Τα έχω πάρει τα λεφτά μου. Φυσικά με αυτό τότε που το έκανα, έκλεισαν κάποιες πόρτες.

«Με είχε πάρει τότε η γυναίκα του παραγωγού και μου είχε πει δεν θα βρεις ξανά ποτέ δουλειά. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και την ευχαριστώ για αυτό. Δυνάμωσα».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Τσάβαλου

"Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα, σχεδόν δύο χρόνια έπαιζα με κρίσεις πανικού"

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ αλλά και στην εργασιακή βία και σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί.

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι απλά δεν είναι η ώρα να με δείτε σε αυτήν. Σε ριάλιτι δεν θα έπαιρνα μέρος, είμαι κατηγορηματική, τα θεωρώ ξεφτίλα. Μου έχουν κάνει παλαιότερα πρόταση για το DWTS και το J2US. Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και είμαι ευγνώμων που κάνω τη δουλειά που θέλω και ζω από αυτό.

Έχω υποστεί εργασιακή βία. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ακούστηκαν στην αρχή. Δεν μπορώ να πω όνομα. Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα, σχεδόν δύο χρόνια έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Έκανα το σταυρό μου κι έλεγα Παναγία μου βοήθησέ με. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου τότε που σκέφτηκα να φύγω από δουλειά.

Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε. Ο Δημήτρης, όταν του είπα, φρίκαρε με όλο αυτό. Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για το περιστατικό. Δεν πιστεύω ότι άργησα να μιλήσω. Τώρα ήταν η ώρα κι έγινε όλο αυτό. Εγώ στο τέλος μίλησα στον άνθρωπο αυτόν και εκείνος δεν απάντησε τίποτα. Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από τους ανθρώπους αυτούς, αρνούνται τα πάντα και αυτό με πειράζει. Μια συγγνώμη…

Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά. Μετρούσα και τα ψιλά. Έπαιρνα ένα γεύμα και το μοίραζα να το φάω. Στην αρχή παράλληλα με την υποκριτική, δούλευα σε γραμματεία, μοίραζα σε σούπερ μάρκετ δείγματα και δούλευα επίσης σε χρυσοχοείο».