Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα - Μετά τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου ακολουθούν οι...

Θα σκάσει σαν "βόμβα" στον χώρο της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα - Μετά τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου ακολουθούν οι...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του iciao.gr κυκλοφορεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό ότι θα σκάσει ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz που θα προκαλέσει πάταγο. Ένας από τους δύο είναι από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Και μάλιστα από εκείνα που «γράφουν» πολύ στην τηλεόραση.

Ο χωρισμός θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως συνέβη και με αυτόν της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Και έπεται ένας ακόμη που θα σκάσει και θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο. Πάλι ένας από τους δύο είναι top όνομα του τραγουδιού. Επίσης με πολύ δυνατή προϋπηρεσία στην τηλεόραση.

Η διαφορά είναι ότι και το έτερόν του ήμισυ είναι εξίσου διάσημο στον χώρο του. Τέλος πάντων, μετά τις αποκαλύψεις των δύο χωρισμών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για λίγο καιρό, θα σκάσουν και τα ευχάριστα. Για τους δύο που χώρισαν αλλά δεν έμειναν και καιρό μόνοι. Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός…

Θλιμμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η πραγματική εικόνα της Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ο φακός του YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Αμαρουσίου, σε μια επίσκεψη που έκανε στον κορυφαίο φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ Χρήστο Καρβουνίδη, για την αποθεραπεία του ποδιού της μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε. Η παρουσιάστρια την περασμένη Τρίτη γλίστρησε και έπεσε στην βροχή με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι και τη λεκάνη της και να γεμίσει μελανιές. Αμέσως μετά το πέσιμό της έτρεξε για ακτινογραφίες, που έδειξαν ότι έχει πάθει ορογόνο τραυματική θυλακίτιδα (δείτε εδώ τι ακριβώς είναι αυτό), και ο γιατρός τής συνέστησε θεραπευτική αγωγή για ένα μεγάλο διάστημα.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου περιοδικό YOU