Με κοντό καρέ η Μαρία Μιχαλοπούλου - Άλλος ανθρώπος μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

"Τους λόγους που έκοψα τα μαλλιά μου θα τους πω άλλη ώρα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κοντό καρέ η Μαρία Μιχαλοπούλου - Άλλος ανθρώπος μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και λίγο αργότερα από την Φάρμα, προκαλώντας χαμό και στα δύο ριάλιτι. Ο λόγος για την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το νεαρό μοντέλο από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση έγινε αρκετά αγαπητή στον κοινό, τόσο για την αυθεντικότητά της όσο και για τον αυθορμητισμό της. Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο social media, ιδίως στο instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται φωτογραφίες -σε πολλές από τις οποίες ποζάρει topless- και στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Μαρία θέλησε να αποκαλύψει μια τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να τα κόψει και να υιοθετήσει ένα κοντό καρέ, το οποίο της πηγαίνει φοβερά.

Η αλλαγή που έκανε η Μιχαλοπούλου στα μαλλιά της

«Τους λόγους που έκοψα τα μαλλιά μου θα τους πω άλλη ώρα, μα μέχρι τότε να ξέρετε ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία στην λεζάντα της ανάρτηση της στο instagram.

Μαρία Μιχαλοπούλου αλλαγή στα μαλλιά

Η Μαρία είχε δεχθεί επίθεση από σκύλο πάνω στο αιμαγγείωμα του χεριού της

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως ένα σκυλί της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της.

Όπως είχε εξηγήσει ήδη από την πρώτη εμφάνισή της στο GNTM, το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και σε δύσκολες περιστάσεις αναγκάζεται να το καλύπτει καθώς αν χτυπήσει θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα. Έτσι και στα αγωνίσματα της Φάρμας το κάλυπτε.

«Με δάγκωσε σκυλί και με δάγκωσε στο δεξί χέρι όπου έχω το αιμαγγείωμα. Δεν πέθανα ευτυχώς, αλλά αυτό το στόρι το κάνω για να πω “ευχαριστώ” στον Αλέξανδρο, ένα παιδί 17 χρονών το οποίο ήταν με την παρέα του στο λιμάνι.

Όταν του ζήτησα να με φέρει στο ξενοδοχείο γιατί πραγματικά δεν ήμουν καλά, δεν μπορούσα να περπατήσω και ταξί δεν έβρισκα, χωρίς να μου κάνει ερωτήσεις, με έφερε στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό το λέω γιατί η νέα γενιά είναι ακόμα άξια, δεν έχει χάσει τις αξίες της όπως πολλοί πιστεύουν», ανέφερε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε.