Ξανθιά και δυο μέτρα - Ερωτευμένος τρελά μετά το Big Brother ο Στηβ Μιλάτος

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και δυο μέτρα - Ερωτευμένος τρελά μετά το Big Brother ο Στηβ Μιλάτος

Έχει κάνει το πιο μεγάλος έπος στην ελληνική showbiz! Μετά από δυο μήνες γάμου χώρισε και αποφάσισε να βρει την τύχη του στο Big Brother αλλά... ούτε κι εκεί τα κατάφερε!

Ο Στηβ Μιλάτος μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδερφού κατάφερε και κέρδισε μια θέση στο κάστ της σειρά Μόλις Εχθές αλλά και μια θέση στην καρδιά της ξανθιάς, Μαριάννας, που θα δείτε παρακάτω.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνάντησε το νέο ζευγάρι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Η νέα σύντροφος του Στηβ Μιλάτου

Στηβ Μιλάτος

Στηβ Μιλάτος σχέση

Στηβ Μιλάτος Big Brother

"Έσπασε" τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend που έκανε πρεμιέρα, παραχώρησε πριν από λίγους μήνες η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου, όπου μίλησε για τον πολιτικό γάμο τους που έληξε μέσα σε 2 μήνες. Ενώ, σχολίασε και τη συμμετοχή του στο Big Brother 2, που όπως ανέφερε δεν γνώριζε.

«Yπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που εν τέλει δεν ταίριαζαν με κάποια στοιχεία του δικού μου. Η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Δε μετανιώνω για απολύτως τίποτα. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έπραττα ακριβώς τα ίδια. Δε θεωρώ ότι έδωσα περισσότερα στη σχέση μας. Θα το μοίραζα 50-50. Δώσαμε και οι δυο το 100% του εαυτού μας. Με στήριξε και τον στήριξα σε όλα.

Τον γάμο μας δε θα τον χαρακτήριζα επιπολαιότητα. Το θέλαμε και οι δυο πολύ και το ζήσαμε παραμυθένια. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι γι΄αυτό που πηγαίναμε να χτίσουνε ασχέτως αν δε μας πέτυχε. Το Big Brother δεν το παρακολουθώ. Θα ήθελα όμως να πω στον Στηβ να είναι ο εαυτός του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

Δε γνώριζα γι΄αυτή του τη συμμετοχή. Για προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν (το διάστημα που είμασταν μαζί) για διάφορα τηλεπαιχνίδια και είχε αρνηθεί, γνώριζα. Πλέον δε θα με ενοχλούσε αν τον έβλεπα να φλερτάρει με κάποια άλλη κοπέλα - δείτε εδώ με ποια παίκτρια φλέρταρε. Εξάλλου αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, να προχωράμε και να υλοποιούμε τα σχέδιά μας.

Εμείς είχαμε σφραγίσει τον έρωτά μας από όλες τις πλευρές. Και κοινό κολιέ φυλαχτό είχαμε και κοινό τατουάζ είχαμε κάνει όπου αναγραφόταν το παρατσούκλι μας. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή. Κάθε επαφή μας έληξε με τη διαδικασία διαζυγίου πολιτισμένα και χωρίς τσακωμούς. Δεν είμαι υπέρ των πισωγυρισμάτων. Γενικά δίνω ευκαιρίες αλλά εντός της σχέσης. Οπότε όταν φεύγω από κάτι δεν ξαναγυρνάω. Παρ’ όλα αυτά ξέρει πόσο τον εκτιμώ και πόσο περήφανη είμαι για ότι έχει καταφέρει, μου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.