Cash or trash: Τα τρία ονόματα "φωτιά" που φλερτάρουν με την παρουσίαση

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Star

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Cash or trash: Τα τρία ονόματα

Όπως έχει γίνει γνωστό το STAR ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν καθώς έχει ποντάρει για τα καλά στο νέο τηλεπαιχνίδι «Cash or trash» όπου σε πολλές χώρες του εξωτερικού σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, τόνισαν πως έχουν ήδη ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Ο λόγος για τρείς άνδρες οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι οι επικρατέστεροι.

Οι πληροφορίες για το τηλεπαιχνίδι του STAR

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι Γιώργος Τσαλίκης. Ο δεύτερος είναι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος πέρασε και εκείνος από δοκιμαστικό για το νέο παιχνίδι. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κίμωνας Φραγκάκης είναι επίσης ένα πρόσωπο που αρέσει πολύ στο Star.

Cash or trash: Παιχνίδι με δημοπρασίες

To Cash or Trash, που έρχεται στο STAR, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την την πραγματική αξία αντικειμένων, τα οποία πιθανότατα ήσουν έτοιμος να πετάξεις.

Έχεις αντικείμενα συλλεκτικά ή άλλα ξεχασμένα στο πατάρι. παράξενα αναμνηστικά ή κάτι που είχες παρατήσει κάπου για… χρόνια; Να η ευκαιρία σου…

Σε κάθε επεισόδιο οι ιδιοκτήτης μετατρέπονται σε πωλητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή τιμή για τα προϊόντα τους, μέσα από μια τους υποψήφιους εμπόρους. Οι εκτιμητές τα αξιολογούν και οι αγοραστές τα διεκδικούν. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στον παίκτη.