Ηρώ Λούπη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύεται με τον Καλυβάτση - «Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει»

«Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηρώ Λούπη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύεται με τον Καλυβάτση - «Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει»

Η Υρώ Λούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και για τα περίεργα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

Οι δηλώσεις της Ηρώς Λούπη

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

«Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει» και συνέχισε εξηγώντας τον λόγο που δεν παντρεύονται, «Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο.

Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη».

Αναφερόμενη στη διατροφή της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

«Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».

"Έλεος, όλα έχουν τα όριά τους" - Ξέσπασε η Ηρώ Λούπη για τις καταγγελίες

Στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη η Ηρώ Λούπη. Η γνωστή ηθοποιός που φημολογείται ότι παντρεύεται, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Μέσα στην πανδημία όμως βγήκαν και πολλές κακοποιητικές σχέσεις που είχαν ως βάση τους χώρους του αθλητισμού και του πολιτισμού…

Αναφέρεσαι στο #Me Too. Ναι, το θέμα αυτό επικοινωνήθηκε σωστά και τα θύματα βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Κλείστηκαν και αυτά μέσα στο σπίτι τους, έκαναν την ενδοσκόπησή τους, έπαψαν να φοβούνται και, με αφορμή το κίνημα αυτό και μακριά πλέον από το θέατρο, μίλησαν. Βασανίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι για να μιλήσουν. Είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι ο άλλος με βίασε, ότι με έβρισε, ότι μου έκανε παιχνίδια εξουσίας. Πώς σπας την ντροπή, τις ενοχές, τον φόβο;

Αυτοί που μίλησαν και μπράβο τους, ελπίζω να δώσουν φως και κάθαρση στον χώρο για τη νέα γενιά. Το επάγγελμά μας αρκετά έχει υποφέρει από αλαζονικές συμπεριφορές και διάφορα άλλα κόμπλεξ χειριστικών ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να συμπορεύονται άλλο η τέχνη και το θέατρο με το βάσανο. Δεν ενστερνίζομαι άλλο αυτή την άποψη, ότι η τέχνη είναι αρένα. Έλεος, όλα έχουν τα όριά τους. Ας μην παρεξηγούμε την πειθαρχία και την αυστηρότητα με τις νοσηρές καταστάσεις.

Ξέσπασε η Ηρώ Λούπη για τις καταγγελίες