«Ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου...» - Ο Χάρη Ρώμας μίλησε ξανά για το χωρισμό του

«Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά το drama δεν θέλω να μου ξανασυμβεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου...» - Ο Χάρη Ρώμας μίλησε ξανά για το χωρισμό του

Πάνε εβδομάδες αφότου ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε δημόσια πως χώρισε έπειτα από 10 χρόνια σχέσης. Μάλιστα, ανέφερε σε συνέντευξη του πως ο λόγος ήταν η απόφαση του να μην θέλει να κάνει το εμβόλιο ενάντιας στον κορωνοϊό.

Χθες 6/12, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μίλησε ξανά για το χωρισμό του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση καθώς σημειώθηκε μεγάλος ντόρος.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το χωρισμό του

Ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου, πιστεύω όμως πως δεν έπρεπε να το πω. Αυτό ήταν μια αφορμή η οποία όμως ήταν πολύ περισσότερο ουσιαστική από αυτό που μοιάζει. Αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης».

«Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό δέκα χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη και μεγάλος έρωτας που όμως κάποιες διαφορετικές πλευρές, ο ένας του άλλου, αποφεύγεις να τις δεις» συμπλήρωσε και συνέχισε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα. Και αυτό γιατί ξέρω πως ήρθε η στιγμή για το επόμενη βήμα το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη».

«Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά το drama δεν θέλω να μου ξανασυμβεί» παραδέχθηκε.

«Υπήρξε ηθοποιός αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα!»

Στα παρασκήνια της παράστασης ο «Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και συνάντησε μεταξύ άλλων τον Χάρη Ρώμα. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, μετά από ερώτηση που του έγινε για τα εμβόλια, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να αντικαταστήσει συνεργάτη του, ο οποίος παρά την παράκλησή του και το χρονικό περιθώριο που του είχε δώσει, αρνιόταν να εμβολιαστεί.

«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό που δηλώνει αρνητής του εμβολίου. Και ήταν πρόβλημα. Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα. Τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα.

Όμως έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δε μπορώ να κάνω σκόντο όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας που είναι σε σχέση και πάλι μετά το χωρισμό του.