Μητέρα για πρώτη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου - Η αποκάλυψή της στην κάμερα της Super Κατερίνα

"Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μητέρα για πρώτη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου - Η αποκάλυψή της στην κάμερα της Super Κατερίνα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου το πρωί της Τρίτης (7/12). Η ίδια -που φημολογούνταν ότι θα παρουσιάσει δική της εκπομπή- μοιράστηκε την ιστορία της, όταν αποφάσισε να φύγει από τη φαρμακευτική που εργαζόταν ενώ αποκάλυψε και πως είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η εξομολόγηση της Κατσαφάδου για την ζωή της

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελα να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη.

Όλα άρχισαν από την κατσαρόλα του σπιτιού. Υπάρχει μια ιστορία πριν από αυτό. Δούλευα σε μια φαρμακευτική, όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πολυ καλά λεφτα και με αποκλήρωσε η κοικογενεια. Μου είπαν ότι για εμάς έχεις αυτοκτονήσει. Δεν πήγαινα σπίτι κλπ. ήτανμια γιαγια που δεν με ηξερε καν, γνωριζα την εγγονι της, και με φιλοξενησε. εμενα στο μενίδι, δεν ήθελαν οι γονεις μου παρτιδες. ηθελα ν α με τιμωρησουν. εκει ειχε μια ταβερνα ενας φιλος, μου εφερνε φαγητο. αλλα ημουν ολομοναχη.

Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα. Τα δοκίμαζαν η γιαγιά μια φίλη της γιαγιάς και μου έλεγαν ότι κάνω κάτι καλό. Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω. Οι γονείς μου μένουν σε σπίτι με δάνεια, τους βοηθάω και ξεχρεώνω και τα δάνεια.

Κάποια στιγμή μια φίλη της γιαγιάς, μια κυρία, γυναικάρα, δοκίμασε τις κρέμες και έψαχνε να με βρει. Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα. Τελικά ήθελε κρέμες και για τις φίλες της. Η μία έφερε την άλλη, στόμα με στόμα και για καλή μου τύχη, ο προμηθευτής που βρήκα με στήριξε. Δεν τον έχω αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα.

Βγάζω αρκετά χρήματα. Όταν δίνω μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπίες υπάρχει μια άνοδος, μια εξέλιξη, ανήκουστη. Αν ξεχάσεις από που ξεκίνησες, τελείωσες.

Είμαι μόνη μου. Θέλω έναν άνδρα που να είναι πιο άνδρας από μέσα. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντέξει ακόμα και τα σκυλιά μου, να μην είναι υποχόνδριος. Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη. Είχα μία σχέση πρόσφατα. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας, αλλά ήταν μια σχέση on/off. Ίσως δεν άντεξε αυτό που μου συνέβαινε. Τσακώθηκε και με το δεξί μου χέρι, που εγώ τη λατρεύω. Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας.

Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδί».

Για την κατάθλιψη μου πέρασε: «Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολλά, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν πήγαινα πουθενά. Από το εργαστήριο στο σπίτι ήμουν και επειδή, Πάτησα τον δαίμονα, είπα “πρέπει να σε νικήσω”», κατέληξε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς από την Δήμητρα Κατσαφάδου - Παραχωρεί το σπίτι της για...

Στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε την συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς που θέλει να κάνει καθώς θα παραχωρήσει το σπίτι της στους ηλικιωμένους.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η ίδια το περασμένο καλοκαίρι στάθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων αφού κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να παρασκευάσει έναν μεγάλο αριθμό ενυδατικών και αναπλαστικών κρεμών για τους πληγέντες που υπέστησαν εγκαύματα από τις φλόγες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχει κάνει έναρξη ιδρύματος και το σπίτι που την βοήθησε ο κόσμος για να το φτιάξει θα το παραχωρήσει για τους ηλικιωμένους.