Ράνια Θρασκιά: Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι της - Τα ξύλινα πατώματα και η διακόσμηση

Πολύ εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράνια Θρασκιά: Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι της - Τα ξύλινα πατώματα και η διακόσμηση

Η Ράνια Θρασκιά μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι ενεργή χρήστης των social media και έχει μοιραστεί πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως για παράδειγμα τη νέα της εμφάνιση, αφού κατάφερε να χάσει 12 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος.

Μάλιστα, μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει και πολλούς χώρους από το σπίτι που μένει με τον 12χρονο γιο της, Διονύση, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι της Ράνιας Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά έχει ένα όμορφο σπίτι γεμάτο φως, το οποίο έχει διακοσμήσει έτσι με σκοπό να είναι η προσωπική της φωλιά, όπου θα ξεφεύγει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Είναι διώροφο με ξύλινα πατώματα, ενώ επικρατούν στους περισσότερους χώρους τα φωτεινά χρώματα σε εκρού αποχρώσεις.

Το σχόλιο της Ράνιας Θρασκιά για τον χωρισμό της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA μίλησε η Ράνια Θρασκιά η οποία έκανε μια αναδρομή στις περιόδους της ζωής της, από το τηλεοπτικό της ξεκίνημα μέχρι τον ερχομό των παιδιών της και τον χωρισμό της. Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει την άποψή της πριν από λίγο καιρό και για το κίνημα #metoo.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, έχουμε έτσι μια σχέση η οποία περιλαμβάνει πολύ διάλογο και κουβέντα. Μου μιλάνε όταν τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει κάτι. Όλα αυτά αποτελούν αφορμές για διάλογο γιατί τα αγόρια δεν είναι και τα πιο επικοινωνιακά».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Έχω όνειρα και σκέψεις όπως κάθε γονιός, αλλά κάπως περιορίζομαι να τα επικοινωνώ με τους ενήλικους, με τους μπαμπά τους ή με ενήλικους ανθρώπους και όχι με εκείνα», συμπλήρωσε.

Όσο για την περίοδο από τον χωρισμό της και μετά, ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, μετά από χρόνια μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις μικρές εύκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ. Θα έλεγα πως σε αυτή τη φάση η ζωή μου ήταν ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας».