«Βανδή, πρόσεξε μη μου στεναχωρήσεις τον Μπισμπίκη»

Το σχόλιο γνωστής ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βανδή, πρόσεξε μη μου στεναχωρήσεις τον Μπισμπίκη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Εύα Κουμαριανού, η οποία συμμετέχει ως guest στη θεατρική παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά στον γνωστό ηθοποιό ενώ σχολίασε και την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο).

Το σχόλιο της Κουμαριανού για την σχέση Μπισμπίκη - Βανδή

«Είναι ευγενικός άνθρωπος, αρσενικό παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί, καλός ηθοποιός. Βανδή πρόσεξε μη μου τον στεναχωρήσεις.

Για τον Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα. Ότι ήταν απότομος. Μια ηθοποιός, πολύ καλή, έχει παίξει και στην τηλεόραση με επιτυχία, της είχε προτείνει να παίξει σε σίριαλ. Πήγε, έκλεισε την πόρτα, κατέβασε το παντελόνι και το σώβρακο και της έδειχνε.. Εκείνη τον χαστούκισε κι έφυγε.

Είχα να μιλήσω με τη μάνα μου 50 χρόνια. Με αρνήθηκε και πριν από 2μιση μήνες, με πήρε ένας ξάδερφός μου ότι ήταν στα τελευταία της και με ζήτησε να μου φιλήσει τα χέρια γιατί με πίκρανε».

"Να εξαφανιστείτε!" - Τα πήρε μπροστά στις κάμερες ο Μπισμπίκης! Δίπλα του ήταν η Βανδή

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει με βίντεο σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το πέρασαν στην Κύπρο. Η τραγουδίστρια όπως είναι γνωστό εμφανίζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό της για να την στηρίξει.

Το πρωί της Τρίτης 7/12, λοιπόν, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα και η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τους απαθανατίσει.

Ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό τους ζήτησε μία δήλωση, με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά: «Βρε Γρηγόρη, βρε Γρηγόρη» και να προχωρά μαζί με τον ηθοποιό χωρίς να θέλουν να πουν κάτι.