Όλο λευκό - Το φαντασμαγορικό δέντρο στο σπίτι του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Το στολίδι που έκανε τη διαφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλο λευκό - Το φαντασμαγορικό δέντρο στο σπίτι του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έχουν φτάσει και έτσι ένας ένας οι celebrities έχουν ξεκινήσει να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους. Μετά τον Νίκο Κοκλώνη, σειρά πήραν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι έκαναν για ακόμα μία φορά τη διαφορά.

Το ζευγάρι κινήθηκε στους λευκούς τόνους και έτσι επέλεξε ένα λευκό δέντρο, το οποίο διακόσμησε με λευκά στολίδια.

Ανάμεσα σε αυτά ωστόσο ένα ξεχώρισε καθώς πάνω του είχε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού. Οι δυο τους άλλωστε είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούν να το κρύψουν σε καμία περίπτωση.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

"Στην αρχή δεν συμπαθούσα τον Στράτο! Δεν τον είχα πολύ ψηλά"

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».