«Θα τα καταφέρουμε» - Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη για την εισαγωγή της μητέρας του στο νοσοκομείο

Συγκίνησε με το μήνυμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα τα καταφέρουμε» - Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη για την εισαγωγή της μητέρας του στο νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Μαίρη Μπάρκουλη μιας και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ο γιος της, Νίκος, θέλησε να της δείξει την στήριξή του με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρκουλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία με τη μητέρα του από το Ιπποκράτειο.

Μέχρι στιγμής, η Μαίρη Μπάρκουλη δεν έχει γνωστοποιήσει για ποιο λόγο χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη για τη μητέρα του, Μαίρη

«Μην ανησυχείς μαμά, θα τα καταφέρουμε. Καλά Χριστούγεννα είπαμε;», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Μαίρη Μπάρκουλη νοσοκομείο

Η κόντρα της Μαίρης Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (17/11) η Μαίρη Μπάρκουλη, μετά την παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνη και την Δέσποινα Βανδή, αναφορικά με την την κριτική που έκανε η τραγουδίστρια στον γιο της Νίκο στο J2US.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να γίνει όλο αυτό, και πως απλά αντέδρασε παρορμητικά καθώς στεναχωρήθηκε όταν είδε τον γιο της να κλαίει.

«Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε… Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο… εντάξει παιδιά, μάνα είμαι… Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό. Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά.

Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε «να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς» και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.