Μαίρη Μπάρκουλη: Αποκαλύφθηκε ο λόγος νοσηλείας της - «Έκανε μια εξέταση και της είπαν...»

Εξελίξεις σχετικά με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Μπάρκουλη: Αποκαλύφθηκε ο λόγος νοσηλείας της - «Έκανε μια εξέταση και της είπαν...»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαίρη Μπάρκουλη, κάνοντας γνωστό το γεγονός μέσα από τα social media, με τον γιο της να ακολουθεί και να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν τι συμβαίνει με την υγεία της.

Σήμερα Τετάρτη 8/12 η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και εξήγησε τι συμβαίνει και για ποιο λόγο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Το πρόβλημα υγείας της Μαίρης Μπάρκουλη

«Η Μαίρη έκανε μία εξέταση και επειδή αυτόν τον καιρό αισθανόταν κάτι ταχυπαλμίες, της είπαν ότι είναι βουλωμένες οι δύο αρτηρίες και γι’ αυτό θα κάνει στεντ στο Ιπποκράτειο. Εκεί οι γιατροί είναι πολύ καλοί και όλοι γνωστοί μας και θα την κάνουν καλά. Από το πρωί ταλαιπωρούμαστε, είναι φοβερό. Η Μαίρη Μπάρκουλη φοβόταν μήπως σπάσουν οι αρτηρίες, τώρα είναι σε καλά χέρια» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

Άγρια κόντρα ανάμεσα στην κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη και την Μαίρη

Η κόρη του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ ξέσπασε σε συνέντευξη της, με αφορμή δηλώσεις που έκανε η τελευταία σύζυγός του Μαίρη, μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή Super Κατερίνα. Όπως λοιπόν δήλωσε, διαστρέβλωσε την αλήθεια σε μερικά περιστατικά που εξομολογήθηκε.

Η Βίκυ Μπάρκουλη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και ξέσπασε, αναφέροντας μεταξύ άλλων «ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου».

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου.

Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα», δηλώνει η Βίκυ Μπάρκουλη .

«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!», λέει.