"Δεν έχω κάνει Bachelor γιατί..." - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν

Η αναφορά στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια αποκάλυψη για τους δυο της γάμους που έκανε στο παρελθόν προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της σημερινής (8/12) της εκπομπής.

Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπές μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από bachelor, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας The Black Bachelor που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/12).

Η Ελένη Μενεγάκη με την σειρά της λοιπόν αποκάλυψε πως δεν έκανε bachelor είναι γιατί και τις δυο φορές που παντρεύτηκε ο γάμος ήταν καθημερινή και δούλευε.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τους δυο γάμους της

«Εγώ… όχι, ούτε μια ούτε δυο. Καμία. Δεν έχω κάνει bachelor, δεν θα είχα θέμα να το πω. Δεν είμαι κατά πάντως απλά και τις δυο φορές που παντρεύτηκα ήταν καθημερινή. Δούλευα. Δούλευα, πήγα έβαλα ένα νυφικό, ξαναπήγα… Το έχω στο μυαλό μου λίγο αλλιώς, ότι πρέπει να είσαι και λίγο χαλαρός, δεν είναι να πας στη δουλειά σου και να πεις «τι έχουμε σήμερα, α να πάμε και σε ένα bachelor και αύριο και έναν γάμο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε και για τα παιδιά της.

Η μεγάλη αδυναμία του Ματέο Παντζόπουλου - Το ζητάει συνέχεια από την Ελένη Μενεγάκη

Μέσα από την (18/11) εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο καθώς και για τα παιδιά της. Συγκεκριμένα μίλησε για το αγαπημένο τους φαγητό, το οποίο φτιάχνουν πολύ συχνά στο σπίτι.

Μετά την αποκάλυψη για το ταξίδι που της ζητάει ο Ματέο Παντζόπουλος να κάνουν εδώ και χρόνια και εκείνη αρνείται, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως όλη της η οικογένεια αγαπάει πολύ τον τόνο και έτσι μαγειρεύουν πολύ συχνά στο σπίτι.

«Και εγώ και ο άντρας μου και τα παιδιά μου έχουν μάθει από μικρά να τρώνε τον τόνο φιλέτο και να παίρνουν πρωτεΐνη και να το τρώνε με σαλάτα, αν δεν έχεις πρόβλημα το τρως και με μακαρόνια…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.