Της το ζητάει εδώ και 11 χρόνια και του το αρνείται πεισματικά - Το χατίρι που δεν κάνει με τίποτα η Μενεγάκη στον Ματέο

«Και μόνο που το σκέφτομαι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Της το ζητάει εδώ και 11 χρόνια και του το αρνείται πεισματικά - Το χατίρι που δεν κάνει με τίποτα η Μενεγάκη στον Ματέο

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε πριν από λίγο καιρό με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της, ποιο είναι το χατίρι που της ζητάει εδώ και χρόνια ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος και δεν του το κάνει με τίποτα.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια πολλές φορές επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό στοιχεία από τη ζωή της με τον αγαπημένο της και με τα παιδιά της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το χατίρι που δεν κάνει στον Ματέο Παντζόπουλο

Όπως εξήγησε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο πολύ συχνά της λέει να πάνε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουν πολλές μέρες, κάτι που η παρουσιάστρια δεν μπορεί με τίποτα.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει και για τις βόλτες με το σκάφος τους (δείτε το εδώ), το οποίο η Ελένη Μενεγάκη έχει δείξει πως λατρεύει.

Νέα αρχή για Μενεγάκη - Παντζόπουλο! Πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να...

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Η όμορφη παρουσιάστρια πέρυσι που ήταν ελεύθερη υποχρεώσεων και είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, ασχολούταν με εκκρεμότητες που είχε αφήσει εδώ και καιρό.

Όπως ήταν η απόκτηση ενός σπιτιού όπως ακριβώς τα ονειρευόταν. Δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή της να επενδύσει σε ακίνητα και προσφάτως κατέκτησε το στόχο της.

Αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά το οποίο είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα είναι πλέον έτοιμο και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές την παρουσιάστρια με το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο κατά το πρόσφατο παρελθόν να το επισκέπτονται για να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες στους χώρους και τη διακόσμηση γενικά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Και πλέον ήρθε η ώρα της μετακόμισης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους ετοιμάζονται μαζί με τα τρία κορίτσια Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα να εγκατασταθούν άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει την όλη αυτή διαδικασία πριν τα Χριστούγεννα και να εγκαταλείψει το σπίτι στα Μελίσσια πριν τις γιορτές καθώς θέλουν και οι δύο να αφιερώσουν τις γιορτινές τους μέρες για την προσωπική τους ξεκούραση και αναψυχή, κάνοντας το παραδοσιακό ταξίδι τους, όπως κάθε χρόνο σε μαγευτικό προορισμό (δείτε εδώ λεπτομέρειες). Συνήθως είναι εκτός Ελλάδας, εκτός από πέρυσι που λόγω πανδημίας δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.