Πολύ δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μπάρκουλη - Η συγκινητική ανάρτηση

Με αφορμή την εισαγωγή της μητέρας του στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μπάρκουλη - Η συγκινητική ανάρτηση

Η Μαίρη Μπάρκουλη διακομίσθηκε χθες (7/12) στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτησή της). Στο πλευρό της έχει φυσικά τον αγαπημένο της γιο, Νίκο Μπάρκουλη ο οποίος τις τελευταίες ώρες δεν έχει φύγει από δίπλα της και τη στηρίζει στη μάχη που καλείται να δώσει.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τις μνήμες που του έφερε στην επιφάνεια η ασθένεια της μητέρας του.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη για τη μητέρα του

«Αυτά τα Χριστούγεννα μου φέρνουν throwback ότι ζούσα 15 χρόνια. Old habits never leave huh;», έγραψε χαρακτητιστικά ο νεαρός στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαίρη Μπάρκουλη, κάνοντας γνωστό το γεγονός μέσα από τα social media, με τον γιο της να ακολουθεί και να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν τι συμβαίνει με την υγεία της.

Σήμερα Τετάρτη 8/12 η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και εξήγησε τι συμβαίνει και για ποιο λόγο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Η Μαίρη έκανε μία εξέταση και επειδή αυτόν τον καιρό αισθανόταν κάτι ταχυπαλμίες, της είπαν ότι είναι βουλωμένες οι δύο αρτηρίες και γι’ αυτό θα κάνει στεντ στο Ιπποκράτειο. Εκεί οι γιατροί είναι πολύ καλοί και όλοι γνωστοί μας και θα την κάνουν καλά. Από το πρωί ταλαιπωρούμαστε, είναι φοβερό. Η Μαίρη Μπάρκουλη φοβόταν μήπως σπάσουν οι αρτηρίες, τώρα είναι σε καλά χέρια» ανέφερε η Άννα Φόνσου.