Πανύψηλο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τζένης Μπότση

Στόλισε μαζί με την κόρη της και τον Παύλο Σταματόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανύψηλο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τζένης Μπότση

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Τζένη Μπότση από τη μέρα που έφερε στον κόσμο την αγαπημένη της κόρη. Πριν από μερικές ώρες, μαμά και κόρη στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον καλό τους φίλο, Παύλο Σταματόπουλο.

Το δέντρο που στόλισε η αγαπημένη ηθοποιός ήταν άκρως εντυπωσιακό και κατάφερε να κάνει τη διαφορά στα δέντρα που έχουν στολίσει οι celebrities. Βέβαια, ακόμα την πρώτη θέση κατέχει ο στολισμός του Νίκου Κοκλώνη που είναι φαντασμαγορικός.

Το δέντρο της Τζένης Μπότση

«Στολίσαμε και φέτος! Και βγάλαμε και την κλασσική μας φωτογραφία…. Μόνο που φέτος , και δικαίως κατά τη γνώμη μου , διεκδίκησε και κάποιος άλλος την ίδια φωτογραφία… @pavlosstamatopoulos μα τι θα κάναμε χωρίς τη βοήθεια σου…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Τζένη Μπότση.

Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της η Τζένη Μπότση - «Δεν μπορώ να βγω»

Στην εκπομπή Στούνιο 4 ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) η Τζένη Μπότση, ωστόσο η ίδια δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο πλατό.

Όπως εξήγησε και η ίδια η ηθοποιός, έπεσε θύμα κακοκαιρίας για αυτό και βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα της εκπομπής.

«Ήμουν έτοιμη να έρθω, φτιαγμένη, όλα έτοιμα και ξαφνικά κόβεται το ρεύμα! Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, φωνάζω την κοπέλα που με έβαψε και της είπα «γύρνα πίσω να με πάρεις».

Εν τω μεταξύ γίνεται κατακλυσμός και δεν μπορώ να βγω ούτε έξω από την πόρτα. Την περιμένω πάνω στη μάντρα, γίνομαι μούσκεμα και έρχεται η Βάνα για να μου πει πως έχουν πέσει δέντρα στον δρόμο και δεν μπορούμε να φύγουμε.

Τώρα έμαθα ότι ήρθε το ρεύμα ενώ… έβγαλε και ήλιο» κατέληξε η Τζένη Μπότση, η οποία αποκάλυψε πριν μερικές μέρες λεπτομέρειες για την παρενόχληση που δέχτηκε.