Τρελά ερωτευμένος με την Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε

Πήραν φωτιά τα likes

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελά ερωτευμένος με την Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να ζουν σε διαφορετικές πόλεις, όμως η σχέση κρατάει πάνω από αρκετούς μήνες. Το ζευγάρι μετά τη μίνι απόδραση του στην Αράχοβα (δείτε το μαγαζί που διατηρεί εκεί το μοντέλο), επέστρεψε στην καθημερινότητά του με την Ιωάννα Τούνη να γυρνάει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Θεσσαλονίκη, στολίζοντας μάλιστα και στο σπίτι της για τις γιορτές (δείτε εδώ βίντεο).

Όπως φαίνεται όμως, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που είναι full in love δεν μπορεί να μείνει λεπτό μακριά από την αγαπημένη του και προσπαθώντας να καλύψει το κενό της απουσίας της δημοσιοποίησε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Η τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Κάτω από την ανάρτηση αναγραφόταν χαρακτηριστικά: : «Μερικές φορές στη ζωή χρειάζεσαι μόνο μια αγκαλιά. Όχι λόγια, όχι συμβουλές, απλά. Μια αγκαλιά για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα …..»

Η σχέση που δεν θυμάται κανείς πριν την Ιωάννα Τούνη

 Τόνια Σωτηροπούλου Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ εκείνος ήταν γνωστό πως είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ Σπανού. Έτσι, εν μία νυκτί, η προηγούμενη του σχέση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -και άκομψες δημόσιες δηλώσεις- και ξεκίνησε ο έρωτας με τη γνωστή ηθοποιό. Οι πρώτες τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2013 ενώ η σχέση τους έριξε τίτλους τέλους περί τα τέλη του ίδιου έτους.