«Με πολέμησαν γιατί ήξερα» - Απασφάλισε η Μαρία Κορινθίου

Έχω κάνει φασαρία γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με πολέμησαν γιατί ήξερα» - Απασφάλισε η Μαρία Κορινθίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε ξανά για το κίνημα Me Too και εξήγησε πως δέχθηκε πόλεμο από πολλούς επειδή γνώριζε τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την παρενόχληση που είχε δεχθεί).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Έχει συμβεί να είμαι σε δύσκολη συνεργασία και τα έχω βροντήξει! Όταν δε με σέβεται ο άλλος… Έχω κάνει φασαρία γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, με ενοχλεί να με υποτιμούν σαν άνθρωπο και με ενοχλεί να υποτιμούν τους καλλιτέχνες.

Φυσικά και τα ξέραμε όλα στον χώρο και μάλιστα πολλά πράγματα μου είχαν κάνει εντύπωση όταν κάποιοι έμπαιναν σε κάποιες θέσεις. Εγώ ήξερα πράγματα που δεν ήμουν μέσα σε αυτό τον κύκλο, για αυτό και πολεμήθηκα αρκετές φορές. Ήξερα πέντε, έξι πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

«Ήρθαν στα αυτιά μου τα πράγματα που λέγονται για εμένα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας πως φέτος το καλοκαίρι δέχθηκε μερικά επαγγελματικά «χαστούκια» που δεν περίμενε.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν μεταβατικό στάδιο. Ήταν και πριν δύο χρόνια μεταβατικό στάδιο για μένα, στον χαρακτήρα μου, στην ωριμότητα. Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή.

Έφαγα δυο τρία επαγγελματικά χαστουκάκια. Ήρθαν στα αυτιά μου για άλλη μια φορά πράγματα που λέγονται για μένα, για μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής ότι “η Κορινθίου δεν θα δουλέψει ποτέ σε αυτή την εταιρεία παραγωγής”. Ξαφνικά έμαθα αυτό. Με δίδαξε να μην ασχολούμαι με… μπιπ…» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο Me Too, ένα θέμα που την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς και εκείνη είχε μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα συμβαίνουν.