Ξέσπασε ο Όμηρος Πουλάκης για τον Λιγνάδη - «Είναι φρικιαστικά και αδιανόητα»

Η κοντινή σχέση που είχαν και η ρήξη ανάμεσά τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Όμηρος Πουλάκης για τον Λιγνάδη - «Είναι φρικιαστικά και αδιανόητα»

Αμέσως μετά τον Αλέξανδρο Μυλωνά, δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Όμηρος Πουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως ήταν καθηγητής του και μάλιστα τον σεβόταν πολύ.

Οι δηλώσεις του Όμηρου Πουλάκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν σημαντικός καθηγητής μου, δεν βαριόμουν στην τάξη του. Σε αυτό το είδος που είμαι εγώ ήταν ένας πολύ καλός καθηγητής. Συνεργάστηκα μαζί του. Κάποια στιγμή είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν, απομακρύνθηκα και ήρθα σε μια ρήξη μαζί του επαγγελματική και προσωπική.

Αυτά που βγήκαν στο φως είναι αδιανόητα. Αυτά τα πράγματα που περιγράφονται είναι φρικιαστικά και αδιανόητα. Έπαθα σοκ, ήταν δάσκαλός μου. Μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Νέες φωτογραφίες από τους θαλάμους που κρατούνται Λιγνάδης και Φιλιππίδης - Έχουν μέσα τηλεοράσεις και...

Στις φυλακές της Τρίπολης κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (9/12), ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε στο Πρωινό φωτογραφίες από τους θαλάμους των φυλακών.

Πρόκειται για τους διαδρόμους έξω από τους θαλάμους όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι και συγκεκριμένα είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες. Κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση και οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται στον τρίτο θάλαμο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται 279 ημέρες στις φυλακές και ο Πέτρος Φιλιππίδης 133 ημέρες και μάλιστα φαίνεται πως είναι πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, τα οποία πιστεύει ότι του έχουν στήσει παγίδα και ετοιμάζεται μάλιστ να το αποδείξει στο δικαστήριο, ενώ πριν μερικές μέρες ήρθε στο φως και μια νέα καταγγελία για τον ίδιο.